Site icon Portal despre suplimente alimentare

Acust Oil Pro, înșelătorie? Recenzii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Acust Oil Pro

Acust Oil Pro

Acust Oil Pro este un ulei multifuncțional destinat igienei urechilor și îmbunătățirii auzului. Preparatul este perfect pentru urechile înfundate, deoarece  ajută la dizolvarea dopurilor de ceară  .

Dizolvarea ceară reziduală este posibilă datorită uleiurilor naturale. Produsul vă permite să mențineți igiena corespunzătoare a urechii, să reduceți producția excesivă de ceară și să împiedicați acumularea apei în canalul urechii după baie sau practicarea sporturilor nautice.

Uleiul este, de asemenea, ideal pentru persoanele care suferă de inflamație recurentă a urechii.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Semne de pierdere a auzului

Pierderea auzului este rareori cauzată doar de scăderea volumului. De obicei, afectează diferite frecvențe ale sunetului în grade diferite, ceea ce înseamnă că, la rândul său, oamenii ratează părți ale cuvintelor și conversațiilor – mai ales în mediile zgomotoase în care zgomotul de fundal concurent „deranja” vorbirea și conversațiile.

Dacă simțiți că auzul nu mai este ceea ce era înainte sau vă îngrijorează că o persoană dragă ar putea suferi de pierdere a auzului, acordați-vă câteva minute pentru a finaliza scurtul  test de autoevaluare găsit aici  .

Acest test de auz este doar un instrument de screening foarte simplu. Dacă locuiți în Melbourne și simțiți că este posibil să aveți probleme cu auzul, vă recomandăm insistent să contactați una dintre clinicile noastre pentru a aranja un test clinic complet al auzului.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Pierderea auzului conductiv

Pierderea auzului conductiv rezultă dintr-o problemă cu transmiterea sunetului prin urechea externă și/sau urechea medie. Câteva exemple comune includ:

Cu toate acestea, pierderea conductivă reprezintă doar 10% din toate pierderile de auz și variază de la ușoară la moderată ca severitate. Vestea bună este că pierderea auzului conductiv poate fi adesea tratată medical și, în multe cazuri, auzul poate fi complet restaurat.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Simptomele pierderii auzului conductiv

Cu pierderea auzului conductiv, volumul total al sunetului este redus. Simptomele pierderii auzului conductiv pot include:

Când volumul este mărit suficient, claritatea și înțelegerea sunt de obicei neafectate pentru persoanele cu hipoacuzie conductivă. De asemenea, este posibil să aveți alte simptome, cum ar fi durere de ureche, drenaj de ureche sau o senzație de presiune sau congestie.

Pierderea auzului senzorineural

Pierderea auzului care începe în urechea internă se numește hipoacuzie neurosenzorială sau, în mod colocvial, „surditate nervoasă”. Marea majoritate a pierderilor de auz sunt senzorineurale, iar cele mai frecvente cauze sunt:

Cauzele mai puțin frecvente includ:

Oricare dintre cauze poate duce la deteriorarea celulelor capilare senzoriale sau a nervilor. Celulele de păr deteriorate nu se pot regenera sau vindeca singure. Acesta este motivul pentru care 90% din pierderile de auz nu pot fi vindecate.

Pierderea auzului senzorineural poate fi de orice grad – ușoară, moderată, severă sau profundă. În peste 95% din cazurile de hipoacuzie neurosenzorială, sunt recomandate aparatele auditive sau implanturile cohleare.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Simptome ale pierderii auzului neurosenzorial

Deși volumul general al sunetului poate fi redus, claritatea sunetelor sau a vocilor este, de asemenea, afectată. Persoanele cu hipoacuzie neurosenzorială aud adesea pe cineva vorbind, dar nu înțeleg întotdeauna toate cuvintele, chiar și atunci când volumul este adecvat. Muzica poate, de asemenea, să sune distorsionată, ceea ce duce la o plăcere redusă.

Cum funcționează Acust Oil Pro?

Produs destinat igienei urechii. Conținutul de uleiuri naturale include: nuca de cocos, iarba de lamaie combinata cu extract de nuca si camfor dizolva excesul de ceara si faciliteaza eliminarea acestuia din canalul urechii.

Sprijină procesele naturale de auto-curățare ale urechilor  . Uleiul de argan hidratează pielea și mucoasele, înconjurându-le cu un strat protector. Extractele de plante împreună cu uleiul de macadamia și uleiul de floarea soarelui oferă o bombă de vitamine și protejează urechea împotriva infecțiilor.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Destin:

Cum se folosește uleiul pentru urechea înfundată?

Fiecare pachet include un sistem special care facilitează dozarea precisă a uleiului. Măsurați o singură doză de fiecare dată.

Produsul trebuie aplicat cu atenție, iar la instilarea dozei în ureche, capul poate fi înclinat ușor în lateral pentru a ajuta la obținerea poziției corecte.

Când administrați o doză de ulei esențial, aveți grijă să nu introduceți aplicatorul prea adânc în ureche. Doza recomandată este de 3 picături în fiecare ureche. Nu este nevoie să clătiți urechea după aplicare.

Producătorul recomandă utilizarea Acust Oil Pro cel puțin o dată pe săptămână.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Un sentiment sigur de echipă

Uleiul contine uleiuri si extracte naturale atent selectionate care au grija de igiena urechii si faciliteaza indepartarea cerumei.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Recenzii Acust Oil Pro: Funcționează cu adevărat? Care sunt opiniile clienților?

Gata cu problemele cu urechile! – Am probleme cu urechile înfundate de mult timp  , mai ales după ce am folosit piscina. Aveam impresia că mi se adunase apă în ureche și nu iese. La un moment dat am simțit că urechea mea era mereu înfundată, ceea ce a avut un impact enorm asupra calității vieții mele. S-a dovedit că în ureche era un dop de ceară care nu putea fi curățat cu un tampon de bumbac. Un coleg de la serviciu mi-a recomandat Acust Oil Pro, care dizolva ceara de urechi. Și trebuie să recunosc că această pregătire a funcționat cu adevărat pentru mine. Rapid, eficient și fără durere și pot auzi din nou perfect! – , 42 de ani

Aud ca un adolescent  –  la o anumită vârstă auzul mi s-a deteriorat semnificativ, am început să aud mai puțin și am suferit adesea de tinitus. Familia și prietenii au început să mă încurajeze să cumpăr un aparat auditiv. Am încercat să mă imaginez în acest dispozitiv desfigurant și gândul însuși m-a îngrozit. Am citit pe internet despre Acust Oil Pro pentru pierderea auzului, care se presupune că regenerează auzul. Nu prea credeam în aceste promisiuni, dar trebuie să recunosc că am comandat acest produs și după doar o lună auzul mi s-a îmbunătățit cu adevărat! – 59 de ani

De unde să cumpărați Acust Oil Pro?

Mulți oameni sunt interesați să încerce un produs pentru o ureche înfundată. De aici se pune întrebarea de unde să cumpăr acest preparat. Se dovedește că nu este disponibil în farmacii, farmacii, plante medicinale sau magazine online.

Uleiul original Acust Oil Pro este disponibil doar pe site-ul oficial al producătorului din țara noastră.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Exit mobile version