Acust Oil Pro, înșelătorie? Recenzii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Acust Oil Pro este un ulei multifuncțional destinat igienei urechilor și îmbunătățirii auzului. Preparatul este perfect pentru urechile înfundate, deoarece  ajută la dizolvarea dopurilor de ceară  .

Dizolvarea ceară reziduală este posibilă datorită uleiurilor naturale. Produsul vă permite să mențineți igiena corespunzătoare a urechii, să reduceți producția excesivă de ceară și să împiedicați acumularea apei în canalul urechii după baie sau practicarea sporturilor nautice.

Uleiul este, de asemenea, ideal pentru persoanele care suferă de inflamație recurentă a urechii.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Semne de pierdere a auzului

Pierderea auzului este rareori cauzată doar de scăderea volumului. De obicei, afectează diferite frecvențe ale sunetului în grade diferite, ceea ce înseamnă că, la rândul său, oamenii ratează părți ale cuvintelor și conversațiilor – mai ales în mediile zgomotoase în care zgomotul de fundal concurent „deranja” vorbirea și conversațiile.

Dacă simțiți că auzul nu mai este ceea ce era înainte sau vă îngrijorează că o persoană dragă ar putea suferi de pierdere a auzului, acordați-vă câteva minute pentru a finaliza scurtul  test de autoevaluare găsit aici  .

Acest test de auz este doar un instrument de screening foarte simplu. Dacă locuiți în Melbourne și simțiți că este posibil să aveți probleme cu auzul, vă recomandăm insistent să contactați una dintre clinicile noastre pentru a aranja un test clinic complet al auzului.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Acust Oil Pro

Pierderea auzului conductiv

Pierderea auzului conductiv rezultă dintr-o problemă cu transmiterea sunetului prin urechea externă și/sau urechea medie. Câteva exemple comune includ:

 • Exces de cerumen (cerumen) în canalul urechii
 • Perforarea timpanului
 • Infecție a urechii medii cu acumulare de lichid

Cu toate acestea, pierderea conductivă reprezintă doar 10% din toate pierderile de auz și variază de la ușoară la moderată ca severitate. Vestea bună este că pierderea auzului conductiv poate fi adesea tratată medical și, în multe cazuri, auzul poate fi complet restaurat.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Simptomele pierderii auzului conductiv

Cu pierderea auzului conductiv, volumul total al sunetului este redus. Simptomele pierderii auzului conductiv pot include:

 • Măriți volumul la televizor sau la radio
 • Cere oamenilor să repete ceea ce spun
 • Auzi mai bine la o ureche decât la cealaltă
 • Verificați: Vidia Oil

Când volumul este mărit suficient, claritatea și înțelegerea sunt de obicei neafectate pentru persoanele cu hipoacuzie conductivă. De asemenea, este posibil să aveți alte simptome, cum ar fi durere de ureche, drenaj de ureche sau o senzație de presiune sau congestie.

Pierderea auzului senzorineural

Pierderea auzului care începe în urechea internă se numește hipoacuzie neurosenzorială sau, în mod colocvial, „surditate nervoasă”. Marea majoritate a pierderilor de auz sunt senzorineurale, iar cele mai frecvente cauze sunt:

 • Factori genetici (de exemplu, pierderea auzului poate apărea în familii)
 • Expunerea excesivă la zgomot – bruscă sau prelungită
 • Modificări ale urechii interne cauzate de îmbătrânire

Cauzele mai puțin frecvente includ:

 • Reacții la medicamente care sunt toxice pentru urechi
 • Tumori ale nervilor auditivi
 • Afecțiuni dobândite înainte de naștere (congenitale)
 • Infecții precum meningita și oreion
 • Boală de rinichi
 • Boala vasculară

Oricare dintre cauze poate duce la deteriorarea celulelor capilare senzoriale sau a nervilor. Celulele de păr deteriorate nu se pot regenera sau vindeca singure. Acesta este motivul pentru care 90% din pierderile de auz nu pot fi vindecate.

Pierderea auzului senzorineural poate fi de orice grad – ușoară, moderată, severă sau profundă. În peste 95% din cazurile de hipoacuzie neurosenzorială, sunt recomandate aparatele auditive sau implanturile cohleare.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Simptome ale pierderii auzului neurosenzorial

Deși volumul general al sunetului poate fi redus, claritatea sunetelor sau a vocilor este, de asemenea, afectată. Persoanele cu hipoacuzie neurosenzorială aud adesea pe cineva vorbind, dar nu înțeleg întotdeauna toate cuvintele, chiar și atunci când volumul este adecvat. Muzica poate, de asemenea, să sune distorsionată, ceea ce duce la o plăcere redusă.

 • Simptomele pierderii auzului neurosenzorial pot include:
 • Măriți volumul la televizor sau la radio
 • Cere oamenilor să repete ceea ce au spus
 • Perceperea oamenilor care mormăie sau vorbesc neclar
 • Lipsa de claritate la ascultarea discursului
 • Dificultate la auz în zgomot.

Cum funcționează Acust Oil Pro?

Produs destinat igienei urechii. Conținutul de uleiuri naturale include: nuca de cocos, iarba de lamaie combinata cu extract de nuca si camfor dizolva excesul de ceara si faciliteaza eliminarea acestuia din canalul urechii.

Sprijină procesele naturale de auto-curățare ale urechilor  . Uleiul de argan hidratează pielea și mucoasele, înconjurându-le cu un strat protector. Extractele de plante împreună cu uleiul de macadamia și uleiul de floarea soarelui oferă o bombă de vitamine și protejează urechea împotriva infecțiilor.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Acust Oil Pro

Destin:

 • ceară reziduală
 • formarea unui dop de ceară
 • senzație de ureche înfundată
 • urechea înotătorului, adică apa reținută în canalul urechii
 • infecții frecvente ale urechii
 • dureri de urechi și roșeață

Cum se folosește uleiul pentru urechea înfundată?

Fiecare pachet include un sistem special care facilitează dozarea precisă a uleiului. Măsurați o singură doză de fiecare dată.

Produsul trebuie aplicat cu atenție, iar la instilarea dozei în ureche, capul poate fi înclinat ușor în lateral pentru a ajuta la obținerea poziției corecte.

Când administrați o doză de ulei esențial, aveți grijă să nu introduceți aplicatorul prea adânc în ureche. Doza recomandată este de 3 picături în fiecare ureche. Nu este nevoie să clătiți urechea după aplicare.

Producătorul recomandă utilizarea Acust Oil Pro cel puțin o dată pe săptămână.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Un sentiment sigur de echipă

Uleiul contine uleiuri si extracte naturale atent selectionate care au grija de igiena urechii si faciliteaza indepartarea cerumei.

 • Uleiul de Argan  (  Uleiul de Argania Spinosa Kernel Oil  ) – obtinut prin presare la rece din nucile arborelui de fier Argania, gasite in Maroc. Are proprietăți foarte valoroase și, în ciuda prețului său ridicat, este utilizat pe scară largă în cosmetologie și medicină. Datorită proprietăților sale benefice, este adesea numit „aur marocan”. Uleiul de argan regenerează pielea, calmează iritațiile și reacțiile alergice. Ajută la dizolvarea ceară acumulată în canalul urechii. Conține o doză mare de  tocoferoli  și  polifenoli  .
 • Ulei de lemongrass  (  Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Express  ) – are puternice proprietăți antibacteriene și antifungice, care împiedică înmulțirea microorganismelor în ureche. Uleiul împrospătează și susține procesele naturale de autocurățare ale organului auditiv. Oferă întregii compoziții un miros plăcut, revigorant.
 • Ulei de nucă de macadamia  : Sarcina sa principală este de a proteja urechea împotriva efectelor negative ale factorilor externi. Are proprietăți curative puternice datorită conținutului de ingrediente precum  acidul palmitic  , acidul oleic  , vitaminele A și E, vitaminele B și  squalenul  .
 • Extract de frunze de Hamamelis Virginiana  – obținut din florile galbene, frunzele și coaja arborelui de hamamelis  , care provine în principal din America de Nord. Extractul conține  taninuri  ,  saponine  și acizi, inclusiv acid elagic și galic. Extractul de hamamelis are efect astringent, reduce exudatul și are un efect calmant, care reduce inflamația. Aditivul distruge bacteriile și protejează împotriva infecțiilor urechii.
 • Extract de flori de gardenie  (  Gardia jasminoides  ) – un extract exotic obținut din flori valoroase polineziene. Se caracterizează printr-un parfum floral frumos. Are proprietăți calmante și de calmare a durerii. De asemenea, acționează ca un antiseptic, care ajută la prevenirea iritației și inflamației.
 • Extract de pătlagină  (  Plantago Lanceolata Leaf  ) – un extract natural utilizat pe scară largă în cosmetică și medicină. Are proprietăți antiinflamatorii și dezinfectante, previne infecțiile urechii și modificările inflamatorii ale mucoaselor.
 • Extract de camfor  (  Commiphora Myrrha Resin Extract  ) – are proprietăți de încălzire care facilitează dizolvarea dopului de ceară. Dezinfectează, accelerează lupta împotriva infecțiilor și inflamațiilor.
 • Nucă de cocos  (  ulei de cocos  ) –  emolient natural  cu un miros plăcut, exotic. Înconjoară canalul urechii cu o peliculă de protecție delicată. Hidratează pielea și previne deshidratarea. Facilitează îndepărtarea cerumenului deoarece o dizolvă ușor și neinvaziv.
 • Extract de salvie  (  Salvia officinalis  ) – Extract din plante folosit pentru irigare. Inhibă eficient dezvoltarea infecției, reduce durerea și roșeața.
 • Ulei de floarea soarelui  (  Helianthus annuus  ) – funcționează foarte bine în lupta acasă împotriva sinuzitei sau a urechilor blocate. Datorită prețului său atractiv, este adesea folosit pentru igiena de zi cu zi, de exemplu pentru lumânări. Dizolvă eficient ceara  urechilor  și facilitează îndepărtarea acesteia.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Acust Oil Pro

Recenzii Acust Oil Pro: Funcționează cu adevărat? Care sunt opiniile clienților?

Gata cu problemele cu urechile! – Am probleme cu urechile înfundate de mult timp  , mai ales după ce am folosit piscina. Aveam impresia că mi se adunase apă în ureche și nu iese. La un moment dat am simțit că urechea mea era mereu înfundată, ceea ce a avut un impact enorm asupra calității vieții mele. S-a dovedit că în ureche era un dop de ceară care nu putea fi curățat cu un tampon de bumbac. Un coleg de la serviciu mi-a recomandat Acust Oil Pro, care dizolva ceara de urechi. Și trebuie să recunosc că această pregătire a funcționat cu adevărat pentru mine. Rapid, eficient și fără durere și pot auzi din nou perfect! – , 42 de ani

Chiar functioneaza? Care sunt opiniile clienților?

Aud ca un adolescent  –  la o anumită vârstă auzul mi s-a deteriorat semnificativ, am început să aud mai puțin și am suferit adesea de tinitus. Familia și prietenii au început să mă încurajeze să cumpăr un aparat auditiv. Am încercat să mă imaginez în acest dispozitiv desfigurant și gândul însuși m-a îngrozit. Am citit pe internet despre Acust Oil Pro pentru pierderea auzului, care se presupune că regenerează auzul. Nu prea credeam în aceste promisiuni, dar trebuie să recunosc că am comandat acest produs și după doar o lună auzul mi s-a îmbunătățit cu adevărat! – 59 de ani

De unde să cumpărați Acust Oil Pro?

Mulți oameni sunt interesați să încerce un produs pentru o ureche înfundată. De aici se pune întrebarea de unde să cumpăr acest preparat. Se dovedește că nu este disponibil în farmacii, farmacii, plante medicinale sau magazine online.

Uleiul original Acust Oil Pro este disponibil doar pe site-ul oficial al producătorului din țara noastră.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu