Alfa Lover – Funcționează? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Sigură și eficientă,  crema Alfa Lover  promite să ofere fiecărui bărbat performanțe sexuale senzaționale.

Ar fi ipocrit să spunem că sexul nu este iubit de toată lumea și, de fapt, atât bărbații, cât și femeile caută mereu instrumente capabile să maximizeze  plăcerea sexuală  . Acest lucru se întâmplă în principal odată cu vârsta sau în cazul unor patologii precum disfuncția erectilă. Dar, în general, toată lumea caută mereu orgasmul perfect.

Din cauza stresului, incertitudinii sau modificărilor hormonale, oricine poate trece prin perioade de lipsă de impuls și libido scăzut. Dar această afecțiune nu este absolut normală dacă se prelungește în timp.

Prin urmare, pe piață există o varietate foarte mare de produse dedicate îmbunătățirii performanței sexuale. Vorbim, de exemplu, despre suplimente, ceaiuri, pastile, geluri sau chiar dispozitive de folosit înainte de orice act sexual. Cu toate acestea, de multe ori aceste opțiuni pot fi dăunătoare și periculoase pentru sănătatea dumneavoastră.

De aceea am decis astăzi să descriem un inovator, funcțional și, mai presus de toate, compus în întregime din  ingrediente naturale  care minimizează potențialele efecte periculoase: Alfa Lover .

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

iubitor de alfa

Disfuncția erectilă

Disfuncția erectilă  , adesea denumită incorect  „impotență”  , este incapacitatea de a obține și de a menține o erecție suficient de importantă pentru a permite un act sexual satisfăcător. Termenul de disfuncție erectilă este mai exact decât termenul de impotență, tocmai pentru că definește mai exact natura acestei disfuncții sexuale. O erecție normală  implică o funcționare integrată adecvată a sistemului nervos, circulator și endocrin. Prin urmare  , disfuncția erectilă poate rezulta nu numai din afecțiuni psihologice, ci și din factori organici de natură vasculară, neurologică sau hormonală.

Disfuncția erectilă este larg răspândită, conform unor estimări  , 152 de milioane de bărbați din întreaga lume suferă de ea. În Europa, disfuncția erectilă este o afecțiune comună: de fapt, afectează  13% din populația masculină  , ceea ce înseamnă că  peste 3,5 milioane de bărbați italieni au disfuncție erectilă  , sau  1 adult din 8  .

Deși poate apărea la orice vârstă, disfuncția erectilă este mai frecventă la  bărbații cu vârsta peste 45-50 de ani  . Prin urmare, vârsta este unul dintre principalii factori de risc. Acest lucru se datorează faptului că îmbătrânirea este asociată cu o frecvență crescută a patologiilor cronice (ateroscleroză,  diabet  , hipogonadism etc.). Mecanismul erecției poate fi, așadar, influențat de mulți factori, în unele cazuri și coexistenți și, în orice caz, nu au legătură exclusiv cu sfera psihologică, așa cum s-a spus în trecut. Disfuncția erectilă se poate datora de fapt unor cauze organice tipice timpului nostru, cum ar fi diabetul,  hipertensiunea arterială  , ateroscleroza,  depresia  . Dar și ele joacă un rol importantfumul de țigară  , un stil de viață sedentar și excesul de greutate, care sunt în cele din urmă factori de risc pentru bolile cardiovasculare. Cu siguranță, disfuncția erectilă îi afectează și pe cei mai anxioși și sensibili la stresul cotidian.

Printre pacienții cu diabet, se spune chiar că fiecare al treilea bărbat are probleme cu erecția. Deși, contrar credinței populare  , cancerul de prostată  în sine nu este cauza impotenței masculine. Pe de altă parte, terapiile utilizate în mod obișnuit pentru tratarea cancerului sunt prostatectomia radicală, radioterapia și terapiile hormonale.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

iubitor de alfa

Ce este Alfa Lover Cream:

Alfa Lover 100% natural este în prezent una dintre cele mai reputate soluții la problemele care pot apărea sub cearșaf. Special formulată pentru bărbați, această cremă promovează  masculinitatea  și plăcerea sexuală fără a provoca niciun risc pentru sănătate.

Nu este necesară o rețetă pentru utilizarea Alfa Lover,  chiar dacă în cazul patologiilor preexistente, este întotdeauna recomandat să consultați un medic.

În plus, utilizarea ingredientelor naturale nu diminuează în niciun fel efectele pozitive ale soluției. Într-adevăr,
Alfa  Lover promite o viață sexuală satisfăcătoare  atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Formula Alfa Lover și beneficiile sale:

Ingredientele selectate pentru producerea Alfa Lover au fost testate clinic.

Sunt:

palmier senin (format din ingrediente active care dau proprietăți anti-androgenice); Maca peruană (un tonic care este considerat un viagra natural); ginseng; seleniul (care permite funcționarea corectă a antioxidanților celulari) și L’-arginina (antioxidant și vasodilatator, îmbunătățind calitatea spermei, în special la pacienții care suferă de oligospermie, folosită pentru tratarea disfuncției erectile). Deci vorbim în principal despre  ingrediente care sunt afrodisiace  și producători de hormoni masculini, care, printre altele, asigură organismului vitamine și previn bolile sistemului genito-urinar.

Așadar, să vedem  ce beneficii aduce combinația de ingrediente Alfa Lover  :

 • Masculinitate crescută  . Deja după o săptămână, veți observa efecte pozitive, precum potența sexuală și durata erecției intense.
 • Energie sexuală de durată  . Pe lângă creșterea apetitului sexual,  Alfa Lover vă oferă energie deplină  pentru o performanță sexuală mai bună.
 • Plăcere maximă  . Orgasmele vor fi mai puternice, mai intense, iar plăcerea va depăși așteptările.

Cum funcționează crema Alfa Lover:

Efectele benefice ale Alfa Lover cresc semnificativ dacă aplicația este combinată cu  exerciții direcționate  pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală.

De fapt, in interiorul penisului se gasesc  corpuri cavernose  (camere spongioase) care, umplendu-se cu sange, favorizeaza si garanteaza erectia. Cu cât curge mai mult sânge în corpul cavernos, cu atât erecția va fi mai puternică.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, sunt importante o circulație sanguină eficientă, un corp cavernos sănătos și echilibrul hormonal, care garantează un apetit adecvat pentru sex.

Alfa Lover lucrează în aceste aspecte foarte importante:

 • Crema este formulată pentru a  crește  circulația sângelui în corpul cavernos și permite un flux mai mare de sânge către penis pentru o erecție mai lungă. De fapt, sângele suplimentar din corpul cavernos permite dilatarea maximă a țesuturilor penisului și ajută la creșterea plăcerii, a intensității orgasmice și a sensibilității.
 • Pentru a genera o erecție și a maximiza astfel dimensiunea corpului cavernos, organismul trebuie să fie capabil să producă rapid celule noi. Din acest motiv, crema Alfa Lover este bogată în  antioxidanți  care favorizează formarea de țesut nou.
 • Prin urmare, concentrația hormonului  testosteron este funcțională  . El este responsabil pentru apetitul sexual masculin, care afectează puterea erecției și  calitatea orgasmului  . Astfel, Alfa Lover crește concentrația acestui hormon.
 • Substantele continute in produs garanteaza  o energie suplimentara  care creste masculinitatea in timpul actului sexual.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

iubitor de alfa

Mărturii și recenzii ale clienților Alfa Lover:

Pe site-ul oficial al producătorului, puteți citi câteva dintre părerile bărbaților care s-au declarat foarte mulțumiți de Alfa Lover.

 •  Tânărul de 22 de ani recunoaște că a avut întotdeauna probleme cu erecția. Deși a apelat la medici, terapeuți și psihologi pentru că credea că este o problemă legată de diverse temeri, după ce a încercat Alfa Lover a reușit să-și îmbunătățească semnificativ performanțele sexuale.
 • La 36 de ani, nu mai știa ce scuze să folosească împotriva soției sale. După ce s-a hotărât să încerce crema, ea a observat cum au dispărut monotonia, lipsa de interes pentru sex și oboseala. Soția lui, alături de el, este foarte mulțumită.
 • În vârstă de 42 de ani, a încercat în schimb Alfa Lover după ce a auzit mărturia prietenului său și a reușit să obțină masculinitatea la care visase mereu.
 • Verifica: Eroxel.

De unde să cumperi crema Alfa Lover și la ce preț:

Alfa Lover poate fi achiziționat doar de pe site-ul oficial al producătorului  . Odată intrat, îl poți cere după ce ai completat un formular special.

Veți fi contactat de un consultant  care vă va ajuta să finalizați comanda, iar în cazul plății cu cardul sau ramburs de la curier,  se va acorda o reducere suplimentară.
In plus, in momentul de fata puteti profita de o oferta foarte favorabila: Alfa Lover este redusa cu 50%.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Un comentariu la „Alfa Lover – Funcționează? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr”

Lasă un comentariu