AntiApetin, funcționează? Opinii negative, Forum, Farmacie, pret, De unde cumpar

AntiApetin este o băutură solubilă de slăbit  care, datorită compoziției sale speciale, vă permite să slăbiți  15 kilograme într-o lună  cu așa-numita Efect STOP  , ceea ce înseamnă că după finalizarea tratamentului nu vei mai recăpăta greutatea pierdută!

Acest produs a necesitat  doi ani de studii clinice  conduse de oamenii de știință de la Institutul Australian de Știință și Tehnologie Alimentară pentru a garanta accelerarea pierderii în greutate, sporind efectele dorite obținute de dietă.

Calculator IMC

IMC (indicele de masă corporală) este o măsură a faptului că greutatea ta este normală în raport cu înălțimea ta. Utilizați acest calculator IMC pentru a afla câți membri adulți aveți în familia dvs.

Acest calculator ar trebui să fie folosit numai de adulți (   femeile însărcinate sau care alăptează   nu trebuie să se bazeze pe citirile IMC) și nu trebuie să ia nicio măsură pe baza valorilor sale, în afară de consultarea unei persoane calificate corespunzător, cum ar fi un medic.

Calculatorul vă va oferi o idee despre cum se compară greutatea dvs. cu valorile tipice. Indicele de masă corporală (sau IMC) este calculat ca greutate corporală (în kilograme) împărțită la pătratul înălțimii (în metri) sau IMC = kg/m2.

Verificați: Dayburner  , Turboshaper .

AntiApetin

Este indicele de masă corporală de încredere?

IMC, sau indicele de masă corporală, este o măsură a greutății tale în comparație cu înălțimea ta. Evaluarea precisă a obezității este importantă, deoarece supraponderalitatea sau obezitatea crește semnificativ riscul apariției diferitelor afecțiuni de sănătate, inclusiv  diabet de tip 2  ,   boli de inimă  și  cancer  . Pe măsură ce nivelurile de   exces de greutate sau de obezitate  au crescut, atenția s-a concentrat asupra IMC și a dezavantajelor acestuia ca măsură a greutății ideale a indivizilor, mai degrabă decât a populațiilor întregi în care sunt utilizate „medii”.    

„Unii oameni au în mod natural o figură mai mare decât alții. Cu toate acestea, acest lucru provoacă diferențe destul de mici de greutate și este inclus în intervalul sănătos de IMC. Nu există într-adevăr o persoană cu oase mari.”  Dr. Jan Sambrook,   Cum să slăbești sănătos

Pentru majoritatea adulților, IMC oferă o estimare bună a riscurilor pentru sănătate legate de greutate. Dacă IMC-ul tău este peste 35, greutatea ta este cu siguranță în pericol pentru sănătatea ta, indiferent de factorii de mai jos. Cu toate acestea, există unele situații în care IMC poate subestima sau supraestima acest risc în intervalul 25-35 IMC. Cele mai importante dintre ele sunt:

Copii

Medicul dumneavoastră de familie sau vizitatorul de sănătate vă poate sfătui unde se află copilul dumneavoastră pe „diagramele percentile” utilizate pentru a estima greutatea sănătoasă a copiilor.

Femeile însărcinate

Estimările regulate ale IMC nu se aplică dacă sunteți însărcinată.

Daca esti foarte musculos

IMC presupune că aveți o cantitate medie de grăsime corporală, inclusiv „grăsime intra-abdominală” – grăsime găsită adânc în abdomen, nu sub piele. Grăsimea abdominală este mult mai strâns legată de riscul de diabet de tip 2 și de boli de inimă decât grăsimea de sub piele.

Dacă ești foarte musculos, nivelurile de grăsime corporală pot fi mai mici decât cele prezise de IMC. Cu toate acestea, acest lucru se aplică doar persoanelor care se angajează într-un nivel ridicat de exerciții fizice – mult mai mult decât media.

Dacă sunteți de origine asiatică

Oamenii de origine asiatică au tendința de a acumula grăsime abdominală (grăsime adânc în abdomen, nu sub piele) cu un IMC mai mic decât caucazienii. Persoanele cu acest tip de creștere în greutate sunt denumite mai degrabă „mere” decât „pere”, în funcție de forma corpului lor. Aceasta înseamnă că riscurile pentru sănătate încep să crească la un IMC mai mic, deoarece grăsimea abdominală este direct legată de dezvoltarea bolilor de inimă și a diabetului de tip 2.

Organizația Mondială a Sănătății a revizuit dovezile și, din cauza variabilității între diferitele populații asiatice, nu a schimbat oficial punctele de limită. Cu toate acestea, recomandă ca, din motive de sănătate publică, anumite grupuri asiatice să fie considerate supraponderale dacă IMC lor este 22-25 și obeze dacă IMC este 26-31.

Cum acționează AntiApetin? 

SuplimentAntiApetinfuncționează prin reducerea poftei de mâncare  , oferind în același timp organismului un plus important de energie pentru a face față mai bine noii zile. De fapt, prin eliminarea deșeurilor și a toxinelor prezente în corpul nostru, poate  stimula pierderea în greutate  , sporind efectele unei diete structurate și a unui stil de viață sănătos.

În detaliu, pentru ca AntiApetin să aducă efectele dorite,  trebuie utilizat timp de patru săptămâni  , fără a depăși doza recomandată. Produsul trebuie luat o dată pe zi, în timpul sau după micul dejun, dizolvați o lingură într-un pahar sau într-un agitator cu apă fierbinte cu o capacitate de aproximativ 250 mililitri.

După cum am menționat, este necesar să o luați timp de patru săptămâni, de fapt fiecare dintre ele este o fază foarte specifică a procesului de acțiune AntiApetin , în detaliu:

  • Prima săptămână: obișnuirea cu asta

În această fază inițială,  AntiApetin calmează sistemul nervos central  , îmbunătățește calitatea somnului și suprimă apetitul. În acest fel, permite de fapt organismului să reducă senzația de foame, dar în același timp să nu crească nervozitatea sau insomnia, două consecințe foarte frecvente atunci când unei persoane îi este foarte foame.

Datorită acestor acțiuni, după o săptămână de utilizare a AntiApetin, pierderea în greutate este estimată la aproximativ 2-4 kilograme.

  • Săptămâna a doua: Detoxifiere

În această a doua fază,  AntiApetin va elimina excesul de lichide  și compușii reziduali prezenți în organism și  va îmbunătăți digestia  . Datorită acestei acțiuni, vei elimina umflarea abdomenului și picioarelor, celulita și diversele decolorări cauzate de retenția de apă. În plus, va îmbunătăți digestia, permițându-vă să vă goliți în continuare burtica și să eliminați senzația de balonare.

Prin urmare, după două săptămâni de utilizare a AntiApetin, pierderea în greutate este de 5-7 kilograme.
Desigur, aceste date, ca și cele care vor fi afișate în următoarele două faze, ar trebui citite împreună. Aceasta înseamnă că, în total, la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de utilizare a AntiApetin , pierderea în greutate este de aproximativ 5-7 kilograme față de greutatea din ziua în care ați început să utilizați produsul.

  • Săptămâna a treia: Lupta cu grăsimea

Această fază  accelerează procesul natural de oxidare a țesutului adipos  . Prin urmare, ajută la reducerea țesutului adipos din corpul nostru și, prin urmare, a volumului și greutății acestuia. Aceasta este deja o fază avansată, așa că în această fază kilogramele pierdute sunt mai mari decât în ​​cele două precedente și în următoarea. De fapt, pierderea în greutate estimată este de aproximativ 8 până la 12 kilograme.

  • Săptămâna a patra: menținerea scorului

Aceasta este cea mai delicată fază care distinge AntiApetin de multe produse disponibile pe piață. De fapt, în acest moment  accelerează metabolismul carbohidraților  ,  transformând caloriile în energie  în loc de grăsimi, astfel încât organismul să nu fie slăbit, ci tonifiat. Mai mult, poate preveni creșterea în greutate în ciuda aportului caloric ridicat.
La sfarsitul acestei saptamani, adica dupa perioada recomandata de aport, AntiApetin garanteaza o slabire de aproximativ 13-15 kilograme!

AntiApetin

Ingrediente antiApetin

  • Extract de carne de nucă de cocos  : acest ingredient oferă vitamine și alte elemente necesare organismului nostru în timpul pierderii în greutate. În plus, acest lucru este foarte important deoarece permite AntiApetin să ofere  un sprijin adecvat sistemului imunitar  .
  • Avocado  : pe langa faptul ca ofera produsului un gust placut si proaspat, este esential deoarece  accelereaza metabolismul si reduce cantitatea de grasime corporala  .
  • Ceai Matcha  : Această varietate specială de ceai vă ajută  să vă stimulați metabolismul și să ardeți mai ușor caloriile  , care sunt două elemente esențiale ale pierderii în greutate. În plus, ajută și sistemul nostru imunitar, deoarece normalizează nivelul zahărului din sânge.
  • Ulei MCT  : acest ingredient oferă în primul rând energie corpului nostru și, de fapt, îi permite  corpului nostru să intre mai repede într-o stare de cetoză  , adică o stare în care energia este obținută prin arderea grăsimilor. De fapt, datorită AntiApetin, corpul nostru intră în cetoză în doar 40 de minute, în loc de cele 14 zile necesare în mod normal!
  • Proteine ​​din zer  : Acestea sunt proteine ​​ușor digerabile concepute  pentru a susține creșterea musculară și pentru a transforma depozitele de grăsime  găsite în organism  în energie  .

Aceste ingrediente, combinate între ele, nu numai că provoacă pierderea în greutate, dar fac corpul plin de energie și nu obosește niciodată. De fapt, foarte des atunci când ține o dietă, o persoană se simte slăbită și obosită.Dimpotrivă,  AntiApetin îți permite să slăbești și, în același timp, să înfrunți ziua cu un boost de energie adecvat  .

În sfârșit, merită subliniat faptul că combinația acestor ingrediente conferă produsului  un gust dulce  , care amintește de desert, dar, în contrast, are un conținut scăzut de calorii și oferă o senzație de sațietate timp de câteva ore.

Beneficii și contraindicații

AntiApetin, așa cum era de așteptat, este  un supliment alimentar ideal pentru pierderea în greutate  fără a fi nevoie să recurgă la diete miraculoase sau la activitate fizică obositoare, care nu numai că garantează rezultate doar pe termen scurt, dar mai presus de toate nu servesc sănătății organismului nostru.

Produsul descompune de fapt depozitele de grăsime din organism și facilitează eliminarea acestora. În plus, stimulează, de asemenea, metabolismul să accelereze, determinându-vă să ardeți mai multe calorii mai repede, ceea ce duce la o pierdere mai rapidă în greutate.

Mai mult, poate transforma grasimea depozitata in asa fel incat sa nu lase organismul slab si obosit. În sfârșit, reduce și pofta de mâncare, garantând oamenilor o mai mare senzație de sațietate și, mai presus de toate, mai puțină suprasolicitare a alimentelor pentru a potoli foamea.

Toate aceste activități au ca rezultat nu numai  pierderea în greutate  , ci și  o doză semnificativă de energie  furnizată organismului și așa-numita efectul „STOP”  , care garantează că kilogramele pierdute nu vor fi recăpătate după terminarea tratamentului!

Desigur, pentru a obține astfel de efecte, trebuie să luați AntiApetin în  dozele recomandate  și în  perioada de timp indicată  pentru a slăbi 15 kilograme în decurs de o lună și a vă schimba corpul într-unul mai suplu și mai energic.

În cele din urmă, trebuie subliniat faptul că datorită numeroaselor studii efectuate pentru a crea AntiApetin și datorită compoziției sale speciale pe bază de ingrediente naturale, acest produs nu are contraindicații sau efecte secundare după administrare, ceea ce este o soluție ideală pentru toți cei  care  intenționează să piardă . greutate fără deteriorarea stării de bine.corpul dumneavoastră.

AntiApetin

Opiniile și comentariile consumatorilor AntiApetin

Mulți consumatori au apreciat AntiApetin în mod pozitiv , deoarece există multe aspecte care trebuie apreciate, așa cum a afirmat Anna care susține:

„ AntiApetin este cea mai bună  achiziție pe care aș fi putut-o face vreodată  ! De fapt, după multe diete care nu au adus rezultate de durată, am avut încredere în acest supliment și  corpul meu a beneficiat cu adevărat de el  . Nu numai că am slăbit 15 kilograme într-o singură lună, dar nu am simțit niciodată foame sau oboseală extremă – ambele cu care m-am obișnuit pe măsură ce treceam de la o dietă la alta.

Opiniile și comentariile consumatorilor

„Mia împărtășește și ea aceeași părere: „  Acest produs este pur și simplu fenomenal  , l-am recomandat multor prieteni și colegi pentru că mă simt cu siguranță mai bine cu corpul meu. De fapt, acum mă simt mult mai puțin greu, totul datorită AntiApetin . Păcat că nu l-am descoperit mai devreme  , pentru că aș fi obținut un astfel de efect mult mai devreme și nu aș fi pierdut timpul cu diete miraculoase care nu m-au făcut decât să mă simt foarte obosită și, mai ales, foarte foame.”

O altă caracteristică foarte apreciată de consumatori este și  prețul  , care poate varia de fapt în funcție de anumiți factori pe care cumpărătorul trebuie să îi indice în formularul site-ului. Aceste date sunt necesare deoarece in acest fel operatorul va va contacta in cateva minute si va va prezenta cel mai bun pret in functie de nevoile dumneavoastra.

De unde să-l cumpăr

AntiApetin  nu poate fi achiziționat în farmacii, pe Amazon sau în alte farmacii online generale sau de specialitate. De fapt, acest produs  poate fi achiziționat doar de pe site-ul producătorului  , ceea ce garantează cumpărătorilor o experiență de cumpărături sigură și fără riscuri.

Website | + posts

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu