Cardiotensive, înșelătorie? Pareri negative, Forum, Farmacie, Pret, De unde cumpar

Capsulele Cardiotensive sunt un supliment conceput pentru normalizarea tensiunii arteriale. Conțin o combinație de ingrediente active care ajută la reducerea hipertensiunii arteriale și la îmbunătățirea funcției cardiovasculare generale.

Ce cauzează hipertensiunea arterială?

Tensiunea arterială  este o măsură a forței cu care  sângele  împinge pereții vaselor de  sânge  . Inima pompează sângele în vasele de sânge, care distribuie sângele în tot corpul  Hipertensiunea arterială, numită și  hipertensiune arterială  , este periculoasă, deoarece îngreunează  inima  să pompeze sânge în jurul corpului și contribuie la întărirea arterelor, denumită  ateroscleroză  , accident vascular cerebral, boli de rinichi și insuficiență cardiacă.

Verificați: Cardiolis , CardioA , Gluconol

Care este tensiunea arterială normală?

Valoarea tensiunii arteriale se scrie astfel: 120/80. Aceasta se citește ca „120 cu 80”. Numărul de sus se numește sistolic, iar cel de jos se numește diastolic. Intervalele sunt:

 • Normal:  mai puțin de 120 peste 80 (120/80)
 • Ridicat:  120-129/mai puțin de 80
 • Hipertensiune arterială  în prima etapă  :  130-139/80-89
 •  Etapa 2  hipertensiune arterială :   140 și peste/90 și peste
 • Criză de hipertensiune arterială:  mai mare de 180/mai mare de 120 –  Sunați imediat medicul dumneavoastră

Dacă tensiunea arterială este peste limitele normale, discutați cu medicul dumneavoastră despre cum să o reduceți.

Cardiotensiv

Ce cauzează hipertensiunea arterială?

Cauzele exacte ale hipertensiunii arteriale nu sunt cunoscute, dar mai mulți factori pot juca un rol, printre care:

 • Fumat
 • Excesul de greutate sau obezitate
 • Lipsa activității fizice
 • Prea multă sare în dietă
 • Consum excesiv de alcool (mai mult de 1 până la 2 băuturi pe zi)
 • Stres
 • Vârsta mai înaintată
 • Genetica
 • Istoric familial de hipertensiune arterială
 • Boala cronică de rinichi
 • Tulburări  suprarenale și tiroidiene
 • Apnee de somn.

Ce este Cardiotensive și pentru ce este?

Capsulele cardiotensive sunt un produs destinat tratamentului si controlului tensiunii arteriale. Conțin un complex special selectat de ingrediente active a căror sarcină este reducerea tensiunii arteriale și menținerea acesteia la un nivel optim. Capsulele cardiotensive afectează eficient sistemul cardiovascular, ajutând la prevenirea bolilor cardiovasculare și a complicațiilor aferente.

Cardiotensive

Utilizarea prevăzută

Capsulele cardiotensive trebuie utilizate în următoarele cazuri:

 • Hipertensiune arterială (hipertensiune arterială): Cardiotensive ajută la reducerea tensiunii arteriale crescute și la menținerea la un nivel sănătos.
 • Prevenirea bolilor cardiovasculare: Dacă sunteți predispus la boli cardiovasculare sau ați fost deja diagnosticat cu aceasta, Cardiotensive poate fi folosit pentru a preveni și controla problemele cardiovasculare.
 • Sistem cardiovascular îmbunătățit: Capsulele cardiotensive pot ajuta la întărirea inimii, la îmbunătățirea circulației sângelui și la asigurarea unei bune funcționări a vaselor de sânge.

Cum funcționează cardiotensive ?

Capsulele cardiotensive conțin o combinație de ingrediente active care lucrează împreună pentru a regla tensiunea arterială și pentru a îmbunătăți funcția sistemului circulator.

Unul dintre ingredientele principale ale Cardiotensive este o substanță antihipertensivă care ajută la reducerea presiunii din vasele de sânge. Acest ingredient previne adesea vasoconstricția, permițând dilatarea vaselor de sânge și îmbunătățirea fluxului sanguin. Acest lucru ajută la reducerea rezistenței vaselor de sânge și, prin urmare, scade tensiunea arterială.

Un alt ingredient important al Cardiotensive este o substanță care ajută la întărirea inimii și la îmbunătățirea funcționării acesteia. Ajută la reducerea supraîncărcării inimii, la îmbunătățirea funcției sistolice și la stabilizarea ritmului cardiac. Acest lucru este util în special pentru hipertensiunea arterială, care poate supraîncărca inima.

În combinație cu aceste ingrediente active, capsulele cardiotensive contribuie la scăderea tensiunii arteriale, la îmbunătățirea circulației sângelui, la întărirea inimii și la stabilizarea sistemului cardiovascular.

Ingrediente cardiotensive (compoziție)

 • Cobalamina (Vitamina B12): Cobalamina joacă un rol important în menținerea sănătății sistemului nervos și a formării sângelui. Poate ajuta la scăderea nivelului de homocisteină din organism, ceea ce a fost legat de un risc crescut de boli cardiovasculare.
 • Extract de usturoi : usturoiul este cunoscut pentru proprietățile sale antihipertensive. Poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale, la îmbunătățirea fluxului sanguin și are proprietăți antiinflamatorii.
 • Melissa Reseda (frunze de melisa): Melisa are proprietăți calmante și poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății, ceea ce poate fi de ajutor pentru hipertensiunea arterială.
 • Vitamina B6 : Vitamina B6 joaca un rol important in metabolismul aminoacizilor, inclusiv a celor legati de reglarea tensiunii arteriale. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea funcției cardiovasculare generale.
 • Frunze de păducel : păducelul este adesea folosit în medicina tradițională pentru a îmbunătăți sănătatea cardiovasculară. Poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea funcției inimii.
 • Vitamina B1 (tiamina): Vitamina B1 joacă un rol important în metabolism, inclusiv în procesarea carbohidraților. Poate ajuta la menținerea nivelurilor adecvate de energie și a funcției inimii.
 • Riboflavina (vitamina B2): Riboflavina este implicată în procesul de transformare a alimentelor în energie și are proprietăți antioxidante care pot aduce beneficii sistemului cardiovascular.

Cum se folosește, cum se ia

Pentru a utiliza corect capsulele cardiotensive pentru tensiune arterială, urmați instrucțiunile de pe ambalaj. Iată recomandările generale:

 • Dozare: Doza recomandată de Cardiotensive poate varia în funcție de nevoile individuale. De obicei, se recomandă să luați 1 capsulă o dată sau de două ori pe zi.
 • Ingerare: Capsulele cardiotensive trebuie luate cu alimente si multa apa. Acest lucru ajută la îmbunătățirea absorbției și la reducerea potențialelor efecte secundare.
 • Utilizare regulată: Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă să luați Cardiotensive în mod regulat , urmând instrucțiunile de pe ambalaj.
 • Urmați recomandările producătorului: Este important să citiți cu atenție și să urmați instrucțiunile și avertismentele producătorului de pe ambalajul produsului. Acest lucru va ajuta să vă asigurați că Cardiotensive este utilizat în siguranță și eficient .
Cardiotensive

Rezultatul utilizării Cardiotensive

Capsulele cardiotensive pentru tensiune arterială , atunci când sunt utilizate corect și regulat, pot produce următoarele rezultate:

 • Normalizarea tensiunii arteriale: Cardiotensive are ca scop menținerea unor niveluri normale ale tensiunii arteriale. Atunci când este luată în mod regulat, hipertensiunea arterială poate fi redusă și menținută la niveluri optime.
 • Îmbunătățirea circulației sângelui: Cardiotensive conține ingrediente care pot ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui în organism. Acest lucru poate duce la livrarea mai eficientă a oxigenului și a nutrienților către organe și țesuturi.
 • Risc redus de boli cardiovasculare: produsul poate ajuta la reducerea riscului de boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arterială, ateroscleroza și insuficiența cardiacă. Acest lucru se datorează capacității sale de a menține tensiunea arterială normală și de a îmbunătăți sănătatea cardiovasculară.
 • Stabilizarea ritmului cardiac: Anumite ingrediente din Cardiotensive pot ajuta la stabilizarea ritmului cardiac și la prevenirea aritmiei. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele care suferă de ritm cardiac neregulat.
 • Îmbunătățirea sănătății generale: Cardiotensive poate contribui la sănătatea generală datorită ingredientelor sale care au proprietăți antioxidante, reduc inflamația și cresc nivelul de energie.

Iată câteva opinii și comentarii de la utilizatori reali de pe forumuri

„Aș dori să împărtășesc experiența mea cu Cardiotensive . De ceva vreme am probleme cu hipertensiunea, ceea ce ma deranjeaza foarte mult. Medicul meu mi-a recomandat să încerc Cardiotensive ca parte a tratamentului meu. După câteva săptămâni de utilizare a acestor capsule, am observat o îmbunătățire semnificativă a tensiunii arteriale. Acum ma simt mai linistita si tensiunea arteriala ramane la un nivel sanatos. De asemenea, am observat o creștere a energiei și a bunăstării generale. Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute cu Cardiotensive și îl recomand oricui caută o soluție naturală pentru controlul tensiunii arteriale.”

„Sufar de ceva vreme de hipertensiune arterială, ceea ce îmi afectează starea de bine și capacitatea de a performa optim la locul de muncă. Un prieten mi-a recomandat să încerc Cardiotensive , așa că am decis să încerc. După câteva săptămâni de utilizare a acestor capsule, am observat o scădere semnificativă a tensiunii arteriale. Mă simt mai relaxat și am mai multă energie. De asemenea, am observat că capacitatea mea de concentrare s-a îmbunătățit. Mă bucur că am găsit o modalitate eficientă și naturală de a-mi controla tensiunea arterială și cu siguranță voi continua să folosesc Cardiotensive .”

Cardiotensive , Pret, site-ul oficial al producatorului – reducere, de unde se cumpara

Prețul obișnuit al produsului Cardiotensive este oferit în prezent de producător cu o reducere de 50%. Pentru a comanda, trebuie doar să vizitați site-ul oficial al producătorului, unde nu este necesar niciun cod promoțional. Doar plasați comanda online și un manager vă va contacta. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse oferite este limitat, iar promoția este temporară. Plata se face la livrare

Website | + posts

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu