Cardiotonus, înșelătorie? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Cardiotonus este un supliment sub formă de capsule a cărui sarcină este menținerea sănătății sistemului cardiovascular. Aceste capsule conțin ingrediente naturale care susțin circulația sângelui și ajută la menținerea tensiunii arteriale la niveluri optime.

Simptomele și cauzele aterosclerozei

Ateroscleroza poate fi o afecțiune complexă, dar suntem aici pentru a vă ajuta. Vestea bună este că, dacă este diagnosticată devreme, boala este foarte tratabilă. Ateroscleroza poate începe în copilărie și de obicei progresează mai rapid între 40 și 50 de ani. Până la vârsta de 60 de ani, aproximativ 75% dintre oameni au un anumit grad de ateroscleroză.   

Ce este ateroscleroza?

Arterele sunt vase de sânge care transportă sângele de la inimă către restul corpului. Ateroscleroza este un tip de arterioscleroză în care acumularea de grăsimi, colesterol, calciu și alte substanțe găsite în sânge determină acumularea în artere. Această acumulare, numită placă, blochează fluxul de sânge și poate provoca dureri în piept, atac de cord și alte probleme de sănătate.

Ateroscleroza vs. arterioscleroză  

Ateroscleroza și ateroscleroza sunt foarte asemănătoare, provoacă complicații similare și sunt adesea confundate cu aceeași boală.  

Ateroscleroza este un grup de boli care provoacă rigidizarea și îngroșarea arterelor. Arterele sănătoase sunt elastice și flexibile. Când arterele se îngroașă din cauza aterosclerozei, fluxul sanguin este întrerupt, provocând probleme cu circulația sângelui.   

Ateroscleroza se manifestă ca înfundarea arterelor cauzată de acumularea de grăsime, ceară (placă), mai degrabă decât îngroșarea arterelor. Placa poate determina îngustarea arterelor, blocând fluxul sanguin. Placa se poate rupe, de asemenea, provocând un cheag de sânge.  

Check out: Tonuplex , Cardiotensive , Cardiolis , Cardinol , Cardio A

Complicațiile aterosclerozei

Ateroscleroza poate afecta orice arteră a corpului, inclusiv inima, picioarele, creierul și rinichii. Aceasta înseamnă că poate duce la diferite tulburări, în funcție de locul în care se află.

 • Boala coronariană:  aceasta se întâmplă atunci când se formează ateroscleroza în arterele care furnizează sânge către inimă.
 • Boala arterială periferică (PAD)  :  se dezvoltă atunci când se formează ateroscleroza în arterele care furnizează sânge la picioare, brațe sau pelvis.
 • Boala arterei carotide:  atunci când ateroscleroza afectează arterele care furnizează sânge la creier, poate încetini fluxul sanguin sau poate provoca un pasaj mai îngust, care este mai probabil să fie blocat de  cheaguri de sânge  . Acest lucru poate duce la o lovitură silențioasă, mini-accident vascular cerebral sau  accident vascular cerebral  .
 • Boala cronică de rinichi:  atunci când ateroscleroza afectează arterele care furnizează sânge la rinichi, poate provoca  afecțiuni ale arterelor renale  .
 • Anevrism  :  Oriunde în corp, ateroscleroza poate provoca o umflătură în peretele arterei, numită anevrism. Dacă un anevrism se rupe, anevrismul poate pune viața în pericol și adesea nu provoacă simptome.
Cardiotonus

Simptomele aterosclerozei

Deoarece placa și blocajele se acumulează de obicei treptat și fără durere, de obicei nu există simptome de ateroscleroză la început. Pe măsură ce ateroscleroza progresează, simptomele depind de ce artere din organism sunt afectate.

 • Dacă ateroscleroza apare în arterele care duc la creier  , este posibil să aveți amorțeală sau slăbiciune bruscă la nivelul brațelor sau picioarelor, dificultăți de vorbire sau vorbire neclară sau căderea mușchilor faciali.
 • Dacă ateroscleroza afectează arterele coronare (inima)  , pot apărea dureri în piept, dificultăți de respirație sau  atac de cord  .
 • Dacă ateroscleroza afectează arterele din picioare  , este posibil să simțiți durere când mergeți.

Ce este astaCardiotonussi pentru ce este?

CapsuleCardiotonuseste un supliment dezvoltat special pentru sănătatea cardiovasculară. Aceste capsule contin o combinatie de ingrediente naturale care ajuta la mentinerea bunei functionari a sistemului circulator si a inimii. Cardiotonusa fost formulat pentru a promova circulația sângelui, regla tensiunea arterială și susține sănătatea cardiovasculară generală.

Utilizarea prevăzută

CapsuleCardiotonustrebuie utilizat în următoarele cazuri:

 • Pentru menținerea sănătății cardiovasculare:Cardiotonusconține ingrediente care întăresc inima, reglează tensiunea arterială și susțin starea generală a sistemului circulator.
 • În caz de circulație sanguină redusă:Cardiotonusajută la îmbunătățirea circulației, facilitând livrarea de oxigen și nutrienți către organe și țesuturi, precum și eliminarea toxinelor din organism.
 • Pentru hipertensiune arterială: capsuleCardiotonuspoate fi util pentru reglarea tensiunii arteriale și menținerea acesteia la niveluri optime.
 • Pentru a reduce riscul de boli cardiovasculare: UtilizațiCardiotonuspoate ajuta la reducerea probabilității de apariție a problemelor cardiace și a altor boli cardiovasculare.
 • În situații de stres și oboseală:Cardiotonusconține ingrediente care ajută la combaterea stresului emoțional și a oboselii, care pot avea un impact negativ asupra sistemului cardiovascular.

Care este pericolul?

Tensiunea arterială și complicațiile cardiace pot fi periculoase pentru sănătatea dumneavoastră și necesită îngrijiri medicale adecvate. Potrivit Asociației Americane a Inimii, hipertensiunea arterială (hipertensiunea arterială) și bolile cardiovasculare sunt una dintre principalele cauze de dizabilitate și deces la nivel mondial.

Hipertensiunea arterială poate pune o presiune excesivă asupra pereților vaselor de sânge, ceea ce, pe termen lung, poate duce la dezvoltarea bolilor de inimă, accident vascular cerebral, boli de rinichi și alte probleme grave de sănătate. Pe de altă parte, bolile cardiace, cum ar fi boala coronariană și insuficiența cardiacă, afectează capacitatea inimii de a pompa sânge în mod eficient, ceea ce poate duce la simptome precum dificultăți de respirație, oboseală și, în cazuri severe, poate duce chiar la deces.

Pentru a reduce riscul de complicații grave, problemele de tensiune arterială și bolile de inimă trebuie abordate și controlate corespunzător. Este întotdeauna recomandat să consultați un medic sau alt profesionist din domeniul sănătății pentru un diagnostic precis și un tratament personalizat, deoarece fiecare caz este unic. Detectarea precoce, modificările stilului de viață și controalele medicale regulate sunt esențiale pentru menținerea sănătății cardiovasculare.

Cum functioneazaCardiotonus?

CapsuleCardiotonusacționează asupra sistemului cardiovascular în următoarele moduri:

 • Întărirea inimii:Cardiotonusconține ingrediente active care ajută la întărirea mușchiului inimii, îmbunătățind capacitatea acestuia de a se contracta și capacitatea sa de a pompa eficient sângele în tot organismul.
 • Reglarea tensiunii arteriale: capsuleCardiotonusconțin ingrediente care pot ajuta la reducerea tensiunii arteriale crescute și la menținerea acesteia la niveluri normale. Acest lucru este important pentru a preveni bolile cardiovasculare și pentru a reduce riscul de complicații grave.
 • Circulație îmbunătățită:Cardiotonusajuta la imbunatatirea fluxului si circulatiei sangvine, facilitand aprovizionarea corecta a organelor si tesuturilor cu oxigen si substante nutritive. Acest lucru îi promovează buna funcționare și bunăstarea generală.
 • Protectie antioxidanta:Cardiotonusconține ingrediente cu proprietăți antioxidante care ajută la protejarea celulelor inimii și a vaselor de sânge de radicalii liberi, prevenind stresul oxidativ și deteriorarea celulelor.

Ingrediente Korsan (compoziție)

Iată lista ingredientelor capsuleiCardiotonus, împreună cu efectele fiecărui ingredient susținute de cercetarea științifică:

 • Extract de frunze de coriandru : Coriandru a fost legat de proprietăți antioxidante și antiinflamatorii care pot ajuta la menținerea sănătății cardiovasculare. Un studiu publicat în Journal of Ethnopharmacology a constatat că extractul de coriandru poate scădea nivelul lipidelor din sânge, inclusiv LDL (colesterolul „rău”).
 • Extract de flori de păducel de Navarra : păducelul de Navarra este cunoscut pentru proprietățile sale cardiotonice și vasodilatatoare. Un studiu publicat în Phytomedicine a constatat că extractul de păducel poate îmbunătăți funcția contractilă a inimii și poate promova circulația sângelui.
 • Extract de plante de oregano : Oregano conține compuși fenolici cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Un studiu publicat în Journal of Food Science a constatat că extractul de oregano poate reduce stresul oxidativ și poate îmbunătăți funcția endotelială, care este legată de sănătatea cardiovasculară.
 • Extract de frunze de măslin : Extractul de frunze de măslin a fost studiat pentru efectele sale antihipertensive și antioxidante. Studiile au arătat că extractul de frunze de măslin poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea funcției cardiovasculare.
 • Fier : Fierul este un mineral esențial care joacă un rol cheie în producerea globulelor roșii și în transportul oxigenului în organism. Un studiu publicat în revista Current Opinion in Lipidology a descoperit o legătură între deficitul de fier și un risc crescut de boli cardiovasculare.
 • Extract din semințe de struguri : Extractul din semințe de struguri conține antioxidanți precum polifenoli, care pot ajuta la protejarea sistemului cardiovascular de stresul oxidativ și inflamație. Un studiu publicat în Molecular Nutrition & Food Research a descoperit că extractul de semințe de struguri poate îmbunătăți funcția endotelială și poate scădea tensiunea arterială.
Cardiotonus

Pericolele, eficacitatea și beneficiile Cardiotonus

Capsulele cardiovasculare Cardiotonus oferă o serie de beneficii pentru sănătate. Iată o listă cu principalele sale avantaje:

 • Sprijină sănătatea cardiovasculară: Cardio tonus este conceput special pentru a menține sănătatea cardiovasculară. Ingredientele sale naturale lucrează sinergic pentru a întări inima, a regla tensiunea arterială și a îmbunătăți circulația sângelui.
 • Ajută la menținerea tensiunii arteriale la niveluri optime: Ingredientele Cardiotonus precum extractul de păducel și extractul de frunze de măslin s-au dovedit a avea efecte antihipertensive, ajutând la menținerea tensiunii arteriale normale.
 • Îmbunătățește circulația sângelui: Cardiotonus conține ingrediente precum extractul de frunze de coriandru și extractul de semințe de viță de vie, care susțin circulația sângelui, asigurând un aport adecvat de oxigen și substanțe nutritive pentru țesuturile și organele corpului.
 • Protejează împotriva stresului oxidativ: Ingredientele antioxidante prezente în Cardiotonus, cum ar fi extractul de frunze de măslin și extractul de semințe de viță de vie, ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi, reducând stresul oxidativ în sistemul cardiovascular.
 • Contribuie la bunăstarea generală: prin îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, Cardiotonus poate avea un impact pozitiv asupra bunăstării generale, ajutând la reducerea oboselii, îmbunătățirea rezistenței fizice și promovarea unui stil de viață sănătos.

Cum se folosește, cum se ia

Se recomanda administrarea a 2 capsule pe zi cu un pahar cu apa. Este important să nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă variată. Pentru a menține sănătatea, este necesar să urmezi o dietă echilibrată și să duci un stil de viață sănătos. Consumul zilnic recomandat din acest produs are un efect benefic asupra sănătății. Cu toate acestea, produsul trebuie evitat la copii, femeile însărcinate și mamele care alăptează.

Rezultatul utilizării Cardiotonus

Utilizarea capsulelor Cardiotonus asupra sistemului cardiovascular poate aduce o serie de efecte benefice. Mai jos este o listă cu posibilele rezultate obținute cu Cardiotonus:

 • Sănătate cardiovasculară îmbunătățită: Cardiotonus a fost dezvoltat pentru a întări inima, a regla tensiunea arterială și a îmbunătăți circulația sângelui. Ca rezultat, poate ajuta la menținerea sănătății cardiovasculare bune.
 • Scăderea tensiunii arteriale crescute: ingredientele Korsan, cum ar fi extractul de păducel și extractul de frunze de măslin, s-au dovedit a avea efecte antihipertensive, care pot ajuta la reducerea tensiunii arteriale crescute.
 • Creșterea energiei și a rezistenței fizice: prin îmbunătățirea circulației sângelui și promovarea funcției cardiovasculare sănătoase, Cardiotonus poate oferi o creștere a energiei și îmbunătățirea rezistenței fizice, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra performanței fizice.
 • Protecție antioxidantă: Cardiotonus conține ingrediente cu proprietăți antioxidante, cum ar fi extract de frunze de măslin și extract de semințe de viță de vie. Acești antioxidanți pot ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ și de deteriorarea radicalilor liberi.
 • Bunăstarea generală: prin menținerea sănătății cardiovasculare, Cardiotonus poate contribui la bunăstarea generală și poate promova un stil de viață sănătos. Beneficiile obținute pot include îmbunătățirea calității vieții, sentimente de bine și o mai mare vitalitate.
Cardiotonus

Opinii reale și comentarii negative pe forum despre Cardiotonus

«Acum câteva luni am descoperit capsulele Cardiotonus și vreau să vă împărtășesc experiența mea. Ca pensionar preocupat de starea sistemului meu circulator, căutam o soluție naturală care să-mi permită să am grijă de inima mea și să-mi mențin o tensiune arterială bună. După ce m-am cercetat și am citit despre Cardiotonus am decis să-l încerc și sunt foarte mulțumit de rezultate.

De când am început să iau Cardiotonus, am observat o îmbunătățire semnificativă a bunăstării mele generale. Tensiunea mea arterială a rămas stabilă la un nivel sănătos și inima mea se simte mai puternică și mai energică. Am observat chiar și o creștere a rezistenței mele fizice, ceea ce este grozav pentru plimbările zilnice.

În plus, sunt fericit că Cardiotonus conține ingrediente naturale și antioxidanți care ajută la protejarea sistemului cardiovascular împotriva radicalilor liberi. Îmi oferă mai multă liniște sufletească și încredere în produsul pe care îl iau.”

„«Vreau să împărtășesc experiența mea cu capsulele Cardiotonus. Ca avocat care lucrează ore lungi și duce un stil de viață ocupat, stresul și presiunea îmi pot afecta sănătatea cardiovasculară. Atunci am descoperit Cardiotonus și am decis să încerc.

De când am început să iau Cardiotonus, am simțit o îmbunătățire marcată a bunăstării mele generale. Nivelurile mele de energie au crescut și capacitatea mea de a face față stresului s-a îmbunătățit semnificativ. Acest lucru este deosebit de important în munca mea, unde claritatea mentală și concentrarea sunt esențiale.

Cardiotonus s-a dovedit, de asemenea, eficient în menținerea tensiunii arteriale la un nivel sănătos. Acest lucru este important pentru mine, deoarece hipertensiunea arterială poate fi o problemă comună la vârsta și profesia mea. Sunt încântat să spun că Cardiotonus sa dovedit a fi un ajutor valoros în acest sens.”

Cardiotonus, site-ul oficial al producătorului – reducere, preț, de unde să cumpăr

Există o promoție specială disponibilă pe site-ul oficial al producătorului Cardiotonus : puteți cumpăra produsul cu o reducere de 50%! Prețul și informațiile actuale pot fi găsite pe site-ul oficial. Pentru a plasa o comandă, pur și simplu accesați site-ul oficial și completați formularul online. Managerul vă va contacta pentru a vă confirma comanda. Numărul de produse puse în vânzare este limitat, așa că vă sfătuim să nu vă pierdeți timpul. Promoția este temporară.

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu