Eternelle Gold Day, Night, înșelăciune? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Eternelle Gold Day, Night este o cremă de față antirid pentru zi și noapte, creată cu ingrediente de înaltă calitate. Crema acționează asupra pielii, reducând-o vizibil riduri și îmbunătățirea aspectului general al feței.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Trei straturi de piele

Pielea umană este formată din trei straturi: epidermă, dermă și țesut subcutanat.

 1. Epiderma:
  Epiderma este stratul exterior al pielii. Este bogat in cheratina, care ofera rugozitate si rezistenta la apa. În acest strat de piele sunt eliminate celulele moarte ale pielii și unde se găsește melanina (pigment întunecat). Epiderma acționează ca o barieră pentru straturile subiacente, oferind un nivel adecvat de protecție solară zilnică și este prima linie de apărare a sistemului imunitar al organismului nostru.
 2. Derma:
  Sub epidermă se află un strat gros de dermă. Dermul este format din nervi, grăsimi, vase de sânge, fibre de elastină și colagen. Colagenul – care ocupă aproximativ 80% din derm – este o proteină care este componenta principală a țesutului conjunctiv al organismului. Colagenul conferă pielii rezistență, în timp ce elastina (după cum sugerează și numele) conferă pielii elasticitate și îi permite să se întindă înainte și înapoi.
 3. Țesut subcutanat:
  Stratul subcutanat este format din grăsime. Este în principal responsabil pentru menținerea caldă și menținerea organelor noastre interne la locul lor.

Modificările structurale din aceste trei straturi ale pielii sunt responsabile pentru semnele vizibile ale îmbătrânirii. Există două procese diferite care induc astfel de modificări și duc la formarea ridurilor: îmbătrânirea intrinsecă și îmbătrânirea extrinsecă.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Eternelle Gold

Îmbătrânirea intrinsecă

Îmbătrânirea intrinsecă, cunoscută și sub denumirea de îmbătrânire cronologică, apare pe tot parcursul vieții, indiferent de factorii externi. Îmbătrânirea intrinsecă este un proces natural și, deși majoritatea organismelor se maturizează în momente similare, aceasta variază de la persoană la persoană, în funcție de ereditate:

 • După vârsta de 20 de ani, corpul nostru produce cu 1% mai puțin colagen în fiecare an. Pe măsură ce fibrele de colagen și elastină devin mai groase și mai libere, pielea devine inelastică și fragilă; semnele încercării de a întinde pielea înainte și înapoi se transformă în riduri vizibile. Tot la vârsta de 20 de ani, procesul de exfoliere scade, determinând acumularea și lipirea celulelor moarte ale pielii pentru o perioadă mai lungă de timp.
 • La vârsta de 30 de ani, transferul de umiditate între derm și epidermă încetinește, iar celulele adipoase încep să se micșoreze, făcând pielea să pară plictisitoare. Pe măsură ce corpul îmbătrânește, pielea produce mai puțin sebum (ulei). Acest lucru face ca textura pielii să devină uscată și ridurile să devină mai vizibile – motiv pentru care s-ar putea să observați picioare de ghibie în jurul ochilor , deoarece această zonă are foarte puține glande uleioase.
 • Producția de colagen se oprește la vârsta de 40 de ani, iar ridurile se formează pe măsură ce fibrele încep să se rupă și să se întărească. Turnover-ul celulelor pielii încetinește și regenerarea celulară devine mai dificilă.
 • La vârsta de 50 de ani începem să pierdem grăsimea stocată în țesutul subcutanat, ceea ce face ca pielea să devină mai subțire. Pierderea de estrogen după menopauză contribuie, de asemenea, la subțire și face pielea mai ușor deteriorată. Pielea noastră este, de asemenea, afectată de îngustarea vaselor de sânge și reducerea circulației.

Toți acești factori interni contribuie la formarea ridurilor, a lasării și a problemelor de pigmentare . Acest proces de îmbătrânire este foarte lent și contribuie doar la un mic procent de riduri. Majoritatea ridurilor sunt cauzate de efectele îmbătrânirii externe.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Îmbătrânirea externă

Te-ai trezit vreodată într-o dimineață să fii întâmpinat în oglindă cu un rid despre care juri că nu ai fost acolo cu o seară înainte? Cel mai probabil, acest lucru s-a datorat îmbătrânirii externe. Acest tip de îmbătrânire se referă la influențele mediului care duc la formarea ridurilor și sunt responsabile pentru cele mai dramatice semne ale îmbătrânirii. Iată câteva dintre cele mai comune surse de îmbătrânire externă.

 • Expresii faciale repetitive și poziții de dormit:
  atunci când zâmbești, se formează riduri la colțurile gurii, în timp ce buzele îți trag obrajii împreună. Astfel de expresii faciale repetitive pot crea în cele din urmă riduri cunoscute sub numele de linii de expresie. În timp ce toată lumea ar trebui să fie mândru de semnele lor de zâmbet, alte linii de expresie sunt descurajate. Amintiți-vă să aveți grijă de fiecare dată când vă frecați ochii somnoroși dimineața și aflați mai multe despre ce să faceți dacă aveți ochii întunecați umflați . De asemenea, încercați să schimbați partea feței pe care dormi pentru a reduce riscul de a adânci ridurile de-a lungul nasului.
 • Fumatul:
  Renunță la fumat! Acest lucru este dăunător sănătății și provoacă riduri pe față. De fiecare dată când pufăiți o țigară, trageți așa-numiții mușchi ai șnurului de pungă. Această mișcare repetitivă are același efect ca și liniile de expresie: riduri premature care trădează vârsta. În plus, nicotina găsită în țigări face ca celulele sanguine din stratul exterior al epidermei să se constrângă. Dacă fluxul sanguin este redus, pielea este lipsită de oxigen și de nutrienți esențiali precum vitamina A. Ca urmare, pielea începe să se lase și să se ridă prematur.
 • Poluare:
  radicalii liberi (sau moleculele dăunătoare, avide de electroni) provoacă daune pe măsură ce trage electronii departe de alte molecule din corpul nostru. Această acțiune modifică structurile chimice și funcționarea biologică, accelerând astfel procesul de îmbătrânire, care este vizibil pe pielea noastră sub formă de riduri. Poluarea mediului este o sursă majoră de expunere la radicalii liberi și, în timp ce enzimele antioxidante pot ajuta la protejarea împotriva radicalilor liberi, daunele radicalilor liberi vor apărea indiferent. Protejați-vă fața și pielea de daunele zilnice cu colecția noastră Total Protection.
 • Expunerea la soare:
  Fotoîmbătrânirea, sau modificările induse de soare, este de departe cel mai mare vinovat în formarea ridurilor și poate fi redusă prin utilizarea regulată a cremelor solare sigure, fără toxine . Centrul Național pentru Informații în Biotehnologie susține că fotoîmbătrânirea este responsabilă pentru 80% din riduri . Când razele UVA pătrund adânc în stratul dermului, descompune colagenul și elastina, atât de necesare. Pe măsură ce aceste proteine ​​​​esențiale sunt descompuse, pielea începe să se lase și să se ridă. Ridurile sunt doar unul dintre efectele daunelor solare; fotoîmbătrânirea cauzează, de asemenea, pete solare, textura aspră, probleme de pigmentare și poate duce chiar la dezvoltarecancer de piele mortal .

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Ce este aurul Eternelle și pentru ce se folosește

Crema de față antirid Eternelle gold este un produs special formulat pentru a reduce ridurile și a îmbunătăți aspectul pielii. Crema conține ingrediente eficiente care ajută la hidratarea, hrănirea și regenerarea pielii, reducând astfel aspectul ridurilor și liniilor fine. Eternelle Gold este cunoscut pentru capacitatea sa de a netezi, ferm și radiantă pielea, contribuind la un aspect tânăr și strălucitor.

Indicatii terapeutice

Eternelle gold este recomandat pentru utilizare în mai multe cazuri pentru a preveni ridurile faciale. Iată o listă de situații în care este indicat să utilizați crema antirid Eternelle gold :

 • Ridurile și liniile fine: Eternellegold este deosebit de eficient în reducerea aspectului ridurilor faciale și a liniilor fine, ajutând la darea pielii un aspect mai fin și mai tânăr.
 • Piele uscată, plictisitoare: Dacă pielea feței pare uscată, deshidratată sau plictisitoare, aplicarea Eternelle Gold poate ajuta la hidratarea pielii și la restabilirea strălucirii sale naturale.
 • Piele matură: În timp, pielea își poate pierde elasticitatea și deveni mai puțin tonifiată. Eternelle gold este indicat persoanelor cu ten matur care doresc să reducă semnele îmbătrânirii și să îmbunătățească fermitatea și tonusul pielii.
 • Prevenirea ridurilor: Utilizarea regulată a aurului Eternelle poate ajuta la prevenirea apariției unor noi riduri și la menținerea pielii sănătoase și tinere în timp.
Eternelle Gold

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Cum funcționează crema Eternelle Gold

Datorită formulei sale inovatoare, crema de aur Eternelle acţionează într-un mod ţintit, prevenind ridurile faciale. Această cremă conține ingrediente active care funcționează sinergic pentru a oferi mai multe beneficii:

 1. Reducerea ridurilor: S-a demonstrat că ingredientele specifice din Eternellegold contribuie la reducerea vizibilă a ridurilor și a liniilor fine. Crema susține reînnoirea celulelor pielii și ajută la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii.
 2. Hidratant și hrănitor: Eternelle Gold conține ingrediente hidratante și hrănitoare care ajută la menținerea hidratării optime a pielii. Crema creează o barieră protectoare pe piele, prevenind pierderea de umiditate și menținând pielea moale și elastică.
 3. Îmbunătățirea aspectului general al pielii: Datorită efectului său de regenerare, Eternelle Gold poate îmbunătăți aspectul general al pielii. Reduce griul, uniformizează culoarea și oferă pielii un aspect strălucitor și tineresc.
 4. Protecție împotriva factorilor externi: Eternelle Gold conține, de asemenea, ingrediente care ajută la protejarea pielii de daune cauzate de factori externi, cum ar fi poluarea mediului și razele UV dăunătoare. Acest lucru ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii și a formării de noi riduri.

Compoziție Eternelle gold – Ingrediente active

Iată lista ingredientelor și efectele acestora:

 1. Celulele stem din măr verde : Celulele stem din măr verde sunt cunoscute pentru proprietățile lor regenerative. Acest ingredient poate pătrunde în țesutul adipos subcutanat și poate oferi nutrienți benefici care stimulează procesul de regenerare a pielii. Celulele stem din mărul verde pot ajuta la îmbunătățirea texturii pielii, la reducerea aspectului ridurilor și la promovarea pielii mai tânără și mai strălucitoare.
 2. Acid hialuronic : acidul hialuronic este un hidratant puternic care poate reține umiditatea în piele, ajutând la menținerea pielii hidratată, moale și netedă.
 3. Peptide : Peptidele sunt compuși proteici care pot stimula producția de colagen în piele, îmbunătățind elasticitatea și fermitatea pielii. De asemenea, pot ajuta la reducerea aspectului ridurilor.
 4. Extract de alge marine : extractele de alge marine sunt bogate în antioxidanți și nutrienți care pot ajuta la protejarea pielii de deteriorarea radicalilor liberi și la îmbunătățirea strălucirii acesteia.
 5. Vitamina C : Vitamina C este un antioxidant puternic care poate promova producția de colagen, poate îmbunătăți aspectul petelor întunecate și poate oferi pielii un aspect mai luminos și mai uniform.
 6. Ulei de jojoba : Uleiul de jojoba are proprietăți hidratante și hrănitoare care pot ajuta la calmarea și hrănirea pielii uscate, îmbunătățind elasticitatea acesteia și reducând aspectul ridurilor.
 7. Extract de Aloe Vera : Extractul de Aloe Vera este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și hidratante. Poate ajuta la calmarea pielii iritate, la reducerea inflamației și la îmbunătățirea texturii generale a pielii.
 8. Vitamina E : Vitamina E este un antioxidant care poate ajuta la protejarea pielii de daunele cauzate de radicalii liberi. În plus, poate ajuta la vindecarea pielii deteriorate și la îmbunătățirea elasticității acesteia.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Beneficii

Iată o listă cu principalele beneficii ale cremei antirid Eternelle Gold :

 1. Reducerea ridurilor: Crema este special formulată pentru a reduce aspectul ridurilor faciale și al liniilor fine, contribuind la conferirea pielii un aspect mai fin, mai tânăr.
 2. Hidratare profundă: Această cremă oferă pielii o hidratare intensă, ajutând la menținerea echilibrului optim de apă și reducând uscarea și descuamarea.
 3. Regenerarea pielii: Datorita formulei bioactive, Eternelle gold stimuleaza procesul de regenerare a pielii, imbunatatindu-i textura si reducand semnele imbatranirii.
 4. Îmbunătățirea elasticității și fermității pielii: Cu utilizarea regulată a aurului Eternelle, puteți observa o îmbunătățire a elasticității și fermității pielii, care devine mai fermă și mai compactă.
 5. Reducerea aspectului petelor întunecate: Eternelle gold poate ajuta la reducerea aspectului petelor întunecate și a decolorării pielii, promovând o nuanță mai uniformă și mai radiantă a pielii.
 6. Protecție antioxidantă: Această cremă conține antioxidanți care ajută la protejarea pielii de radicalii liberi, prevenind astfel îmbătrânirea prematură și deteriorarea mediului.
 7. Senzație de confort și bunăstare: Datorită texturii ușoare și formulei hrănitoare, Eternelle gold oferă o senzație plăcută de confort și bunăstare în timpul aplicării.

Prospect – Cum se utilizează Eternelle Gold ?

Citiți cu atenție și în întregime acest prospect înainte de a lua acest medicament, deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.

Mod de administrare, dozare

Pentru a utiliza corect crema de față antirid Eternelle Gold , urmați aceste instrucțiuni:

 • Aplicați Eternelle Gold pe față și masați ușor. Asigurați-vă că acoperiți toate zonele afectate cu riduri și linii fine.
 • Masați produsul în piele cu mișcări ușoare, circulare, până la absorbția completă.
 • Efectul cremei va fi vizibil din primul minut de aplicare și va dura mai multe luni.

Iată un program aproximativ pentru utilizarea cremei de aur Eternelle :

 • De la 7 la 10 zile de utilizare: Vei observa efectul de netezire a pielii, reducerea ridurilor.
 • De la 10 la 15 zile de utilizare: Crema ajută la normalizarea metabolismului intercelular, promovând o mai bună funcționalitate a pielii.
 • De la 15 la 20 de zile de utilizare: Celulele pielii se regenerează și elasticitatea revine.
 • De la 20 la 30+ zile de utilizare: Se observă regenerarea continuă a pielii și consolidarea efectelor existente.
 • Eternelle Fine Eyelifter

Continuați să utilizați Eternelle Gold până când rezultatul dorit este atins și consolidat. Crema este capabilă să aducă o întinerire vizibilă a pielii, care poate dura până la 10-15 ani, în funcție de vârstă și de starea individuală a pielii.

Ciclurile ulterioare de aplicare pot fi repetate o dată la șase luni pentru a menține și întări efectele obținute.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Eternelle Gold

Recenzii reale, recenzii negative – comentarii de pe forum

„Am 62 de ani și sunt profesor de istorie. De când am început să folosesc crema de față antirid Eternelle gold , am observat o îmbunătățire uimitoare a stării pielii mele. Ridurile și liniile fine, care au devenit mai vizibile odată cu vârsta, sunt vizibil reduse. Pielea mea a devenit mai tonifiată și mai suplă, făcându-mă să arăt mai tânără și mai proaspătă. Nu m-am gândit niciodată că un produs ar putea avea un efect atât de pozitiv asupra tenului meu matur. Eternellegold mi-a depășit cu adevărat așteptările și acum o recomand tuturor femeilor de vârsta mea care doresc să-și îmbunătățească aspectul pielii. Datorită aurului Eternelle, mă simt mai încrezător și mai strălucitor ca niciodată.”

„Am 50 de ani și sunt avocat. De când am început să folosesc crema de față antirid Eternelle gold , am observat o schimbare vizibilă în pielea mea. Ridurile și liniile fine, care au devenit mai vizibile odată cu vârsta, s-au diminuat semnificativ. Pielea mea a devenit mai fermă, mai netedă și mai elastică și mi-am recăpătat încrederea în sine. Eternelle gold a depășit așteptările mele în ceea ce privește efectele vizibile și de lungă durată. Acum, datorită acestei creme uimitoare, mă simt încrezător și fericit că mă pot confrunta cu o piele strălucitoare și tânără în fiecare zi. Recomand cu căldură Eternelle gold tuturor femeilor care doresc efecte vizibile în reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii. Acesta este un produs grozav care merită fiecare bănuț!”

Pret si de unde se cumpara, site oficial

Producătorul oferă o reducere de 50% la prețul de listă. Pentru a plasa o comandă, faceți clic pe link și finalizați comanda online pe site-ul oficial al producătorului. Nu este necesar să utilizați un cod promoțional. Vă recomandăm să vizitați site-ul oficial al producătorului pentru mai multe informații și să comandați online.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu