Floraluxa, Cum se utilizează? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Floraluxa este un ceai destinat combaterii paraziților din organism. Conține ingrediente naturale care ajută la curățarea organismului de paraziți și la îmbunătățirea sănătății generale.

Ce trebuie să știți despre paraziți

Există un mit conform căruia paraziții intestinali și bolile parazitare sunt rare și greu de contractat. Acești autostopiți microscopici sunt mai des întâlniți decât credeți și vă afectează mai mult decât doar tractul digestiv.

Simptomele parazitului se manifestă adesea ca tulburări gastrointestinale, dar acesta este doar vârful aisbergului. Acești invadatori pot face ravagii în tot corpul, de la creier până la ficat. Unele dintre ele pot cauza probleme care pot dura ani de zile. Paraziții pot contribui, de asemenea, la inflamație, afectarea sistemului imunitar și chiar la activarea autoimună.

Viermii și protozoarele sunt cele două tipuri principale de paraziți intestinali. Helminții sunt viermi paraziți multicelulari, cum ar fi oxiuri, viermi anchilostomatici, tenii și viermi rotunzi. Protozoarele sunt paraziți microscopici, unicelulari. Deoarece sunt invizibile cu ochiul liber și nu provoacă întotdeauna simptome imediate , protozoarele sunt mult mai greu de detectat. Oamenii pot trăi ani de zile fără să știe că sunt infectați.

Cum să te infectezi cu paraziți?

Majoritatea oamenilor nu realizează cât de ușor este să te infectezi cu un parazit. Chisturile dure și protectoare care înconjoară parazitul permit un ciclu lung de viață și o transmitere ușoară. Protozoarele sunt deosebit de ușor de infectat pe cale orală, deoarece este nevoie de un singur chist pentru a intra în cavitatea bucală pentru a provoca infecția.

Călătorind în țări cu sisteme sanitare slab dezvoltate și apă potabilă de proastă calitate este o modalitate de a vă infecta cu parazitul, dar nu singura. În afară de călătorii, cele mai comune modalități de a vă infecta cu paraziți sunt:

 • Înotul – Unii paraziți se dezvoltă în apă, iar clorul nu îi omoară pe toți. Este nevoie doar de o ingerare accidentală de apă dintr-o piscină publică, cadă cu hidromasaj sau râu.     
 • Alimente – Produsele nespălate și fructele de mare insuficient gătite sunt ascunzișuri perfecte pentru paraziți.
 • Îngrijirea celorlalți – Ajutându-i pe ceilalți cu îngrijirea personală, cum ar fi îmbăierea și schimbarea scutecelor, vă expune riscul de expunere la paraziți. Acest lucru face ca centrele de zi și casele de bătrâni să fie unele dintre cele mai ușoare locuri pentru a prinde parazitul.
 • Activități în aer liber – Vă puteți infecta cu parazitul dacă nu vă spălați pe mâini după activități în aer liber, cum ar fi grădinărit sau călărie.
 • Consumul de apă contaminată – Contaminarea apei potabile publice în SUA nu este obișnuită, dar se întâmplă. Potrivit CDC, dacă îți iei apa dintr-o fântână, ești expus unui risc mult mai mare. Acest lucru este valabil mai ales după o inundație, care poate vărsa ape uzate contaminate în puțurile private.
Floraluxa

Simptomele paraziților

Paraziții diferiți provoacă multe simptome diferite, iar unii pot imita alte boli infecțioase. Indiferent dacă vinovatul este un vierme sau un protozoar, cele mai recunoscute simptome ale unui parazit sunt:

 • Plângeri gastro-intestinale – deoarece paraziții se instalează în intestine, acolo unde apar cele mai multe daune. Diareea, constipația, gazele, flatulența și greața sunt simptome tipice ale paraziților.
 • Scădere în greutate – Paraziții pot provoca greață și absorbția slabă a nutrienților, ceea ce poate duce la pierderea în greutate.
 • Sindromul de oboseală cronică – Paraziții fură nutrienți și perturbă microbiomul intestinal, provocând oboseală și ceață cerebrală.
 • Anemia – Unii paraziți se hrănesc cu celule roșii din sânge, care pot provoca anemie. 1
 • Dureri articulare – Există o legătură cunoscută între infecțiile parazitare și artrită, care provoacă durere și umflare a articulațiilor. 
 • Bruxismul, adică strângerea și scrâșnirea dinților, este un simptom puțin cunoscut al paraziților care apare cel mai adesea la copii. 
 • Febră – Mai mulți paraziți diferiți pot provoca febră. Deși apare cel mai adesea în momentul infecției inițiale, poate fi și un simptom al unei infecții cronice sau netratate.

Paraziții intestinali sunt, de asemenea, o cauză cunoscută a unor boli inflamatorii și autoimune. De fapt, multe boli autoimune pot fi cauzate de un agent infecțios, inclusiv paraziți, bacterii, viruși sau ciuperci.

Ce este asta Floraluxa si in ce scop este folosit

Când să aplici Floraluxa si care sunt indicatiile sale terapeutice?

Floraluxa este un ceai natural creat special pentru combaterea infecțiilor parazitare din organism. Conține o combinație unică de ierburi care ajută la curățarea eficientă a organismului de paraziți și de ouăle acestora, îmbunătățind astfel sănătatea generală. Floraluxa are proprietăți antiparazitare și ajută la întărirea sistemului imunitar pentru a lupta împotriva infecțiilor parazitare.

Indicatii terapeutice

Ceaiul Floraluxa merită folosit în următoarele cazuri:

 • Pentru simptomele infecțiilor parazitare, cum ar fi oboseală constantă, imunitate redusă, probleme digestive, reacții alergice, nervozitate și anxietate.
 • Contactul cu posibile surse de paraziți, cum ar fi apa de băut contaminată, alimente crude sau insuficient gătite, contactul cu animalele sau solul contaminat.

Cum funcționează? Mecanism de acțiune

Ceaiul antiparazitar Floraluxa funcționează cuprinzător datorită formulei sale unice și ingredientelor naturale. Floraluxa conține plante și ierburi cunoscute pentru proprietățile lor antiparazitare și detoxifiante.

Efectele ceaiului Floraluxa pot fi împărțite în mai multe aspecte cheie:

 • Curățare și detoxifiere: ingredientele active din ceai ajută la îndepărtarea paraziților din organism prin activarea proceselor naturale de detoxifiere. Ele ajută la îmbunătățirea funcției ficatului, rinichilor și intestinelor, favorizând eliminarea toxinelor și a deșeurilor din organism.
 • Efect antiparazitar: Ceaiul Floraluxa contine plante cu proprietati antiparazitare. Sunt capabili să distrugă și să inhibe dezvoltarea paraziților, contribuind astfel la curățarea organismului. Ingrediente precum nuca neagră, cuișoarele, scorțișoara și rozmarinul sunt cunoscute pentru proprietățile lor antiparazitare.
 • Întărește sistemul imunitar: Ceaiul Floraluxa ajută la întărirea sistemului imunitar, ajutând organismul să reziste mai eficient paraziților și efectelor acestora. Un sistem imunitar întărit ajută la îmbunătățirea sănătății generale și la reducerea probabilității de reinfecție.
Floraluxa

Compoziția Floralux – Ingrediente active

Ceaiul antiparazitar Floraluxa conține următoarele ingrediente și efectele acestora:

 • Pelin (Artemisia absinthium): Pelinul are proprietăți antiparazitare și ajută la combaterea paraziților precum viermii și viermii plati. De asemenea, ajută la îmbunătățirea digestiei și a sănătății generale.
 • Planta de oregano (Origanum vulgare): Planta de oregano are proprietăți antiparazitare puternice și poate ajuta la combaterea diferitelor infecții parazitare. De asemenea, are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante.
 • Planta Thymi Vulgari (Thymus vulgaris): Planta Thymi Vulgari are proprietăți antimicrobiene și poate ajuta la combaterea paraziților. De asemenea, îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv și imunitar.
 • Herba Mentha Folium (Mentha piperita): Herba Mentha Folium, cunoscută și sub numele de mentă, are proprietăți antimicrobiene și poate ajuta la eliminarea unor paraziți. De asemenea, ajută la ameliorarea tulburărilor digestive și la reducerea inflamației.
 • Anis Fructus (Pimpinella anisum): Anis Fructus are proprietăți antiparazitare și poate ajuta la controlul unor paraziți, cum ar fi viermii. De asemenea, ajută la îmbunătățirea digestiei și ameliorează umflarea abdominală.

Ingredientele din ceaiul Floraluxa lucrează împreună pentru a crea un efect sinergic și ajută organismul să lupte împotriva paraziților, îmbunătățind digestia, sănătatea generală și sistemul imunitar.

Beneficii

Ceaiul antiparazitar Floraluxa oferă următoarele beneficii:

 • Formula naturala: Ceaiul Floraluxa este facut din ingrediente naturale cunoscute pentru proprietatile lor antiparazitare si detoxifiante. Acest lucru îl face sigur de consumat și este mai puțin probabil să provoace efecte secundare asociate cu preparatele chimice.
 • Controlul pesticidelor: Ceaiul Floraluxa ajută la combaterea diferitelor tipuri de paraziți, cum ar fi viermii, viermii plati și nu numai. Ingredientele sale active ajută la uciderea paraziților și la inhibarea reproducerii acestora.
 • Detoxifierea organismului: Paraziții pot otrăvi organismul cu deșeuri și toxine. Ceaiul Floraluxa ajută la curățarea organismului de aceste substanțe și toxine nocive, contribuind la sănătatea generală a organismului.
 • Digestie îmbunătățită: Ceaiul Floraluxa ajută la îmbunătățirea funcționării sistemului digestiv, rezultând o mai bună absorbție a nutrienților, reducerea balonării abdominale și o digestie generală îmbunătățită.
 • Întărește-ți apărarea imunitară: consumul regulat de ceai Floraluxa ajută la întărirea sistemului imunitar, făcându-ți corpul mai rezistent la infecții parazitare și alte boli.
 • Ușor de utilizat: Ceaiul Floraluxa este ușor de preparat și consumat. Doar înmuiați amestecul de ceai în apă fierbinte, preparați și beți. Este convenabil și convenabil de utilizat acasă.

Prospect – Cum se utilizează Floralux ?

Înainte de a lua acest medicament, citiți cu atenție acest prospect deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră.

Mod de administrare, dozare

Ceaiul antiparazitar Floraluxa trebuie utilizat în conformitate cu recomandările producătorului. Iată recomandările generale de utilizare:

 • Pregătiți o ceașcă sau un ceainic: turnați 1 linguriță (aprox. 2 g) de ceai Floraluxa cu apă fierbinte (aprox. 200 ml).
 • Se lasa la infuzat: se acopera cana sau se inchide ibricul cu un capac si se lasa la infuzat 10-15 minute.
 • Soi: După preparare, strecoară ceaiul pentru a îndepărta particulele de plante și a obține o infuzie limpede.
 • Mod de utilizare: Bea ceai cald sau rece de mai multe ori pe zi conform recomandarilor producatorului. De obicei este recomandat să bei ceai înainte de masă sau în anumite momente ale zilei.
 • citit: Nemanex.

Este important să respectați recomandările de dozare de pe ambalaj sau instrucțiuni și să nu depășiți doza recomandată.

Floraluxa

Efectele utilizării suplimentului

Efectele utilizării ceaiului Floraluxa împotriva paraziților pot include:

 • Reducerea paraziților: Ceaiul Floraluxa ajută la uciderea și reducerea paraziților din organism, cum ar fi viermii, viermii plati și alte tipuri de paraziți.
 • Curatarea corpului: Ceaiul ajuta la detoxifierea organismului prin eliminarea deseurilor si a toxinelor nocive care pot fi cauzate de paraziti.
 • Îmbunătățește digestia: Ceaiul Floraluxa poate ajuta la îmbunătățirea digestiei, la reducerea balonării abdominale, la îmbunătățirea digestiei și a absorbției nutrienților.
 • Întărirea sistemului imunitar: Utilizarea regulată a ceaiului Floraluxa poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, făcând organismul mai rezistent la infecții, inclusiv la cele parazitare.
 • Bunăstare generală: Ceaiul poate contribui la sănătatea generală a organismului prin îmbunătățirea nivelului de sănătate, energie și vitalitate.

Recenzii reale, opinii negative – comentarii pe forum

„Numele meu este Rosa, am 68 de ani și vreau să vă împărtășesc experiența mea cu ceaiul antiparazitar Floraluxa . De ceva vreme ma confrunt cu probleme digestive si cu lipsa de energie. Am încercat mai multe remedii, dar fără rezultate de durată. Apoi am descoperit Floralux . După o lună de tratament cu ceai, am observat o îmbunătățire semnificativă. Mă simt mai ușor, sistemul meu digestiv pare mai sănătos și am mai multă energie pe tot parcursul zilei. Ceaiul are un gust plăcut și este ușor de băut. Mă bucur că am dat o șansă Floralux și o recomand tuturor celor care caută o modalitate naturală de a lupta împotriva paraziților și de a-și îmbunătăți sănătatea.”

Recenzii reale, recenzii negative

„Numele meu este Marco, am 45 de ani și lucrez ca mecanic. Din cauza jobului meu, eram îngrijorat de posibilitatea unei infestari cu dăunători. Când am auzit de Floraluxa , am decis să o încerc pentru a preveni problemele. Trebuie să spun că am fost impresionat de rezultate. După câteva săptămâni de băut ceai, mă simt mai ușor și mai puțin obosit. Nu am intampinat probleme de sanatate legate de paraziti. Floraluxa s-a dovedit a fi sigură și eficientă, menținându-mă sănătos și protejat. Sunt recunoscător că l-am descoperit și îl recomand oricui caută o soluție naturală de combatere a dăunătorilor.”

Site-ul oficial al producătorului – 50% reducere, preț, de unde se cumpără

Pretul produsului Floraluxa este acum la reducere. În prezent, producătorul oferă o reducere de -50%. Nu este necesar niciun cod promoțional pentru a plasa o comandă. Faceți clic pe link și plasați o comandă online pe site-ul oficial al producătorului. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că vei primi un produs original și vei putea profita de reducere.

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu