Intenskin – funcționează? Fraudă? Recenzii, Forum, Farmacie, Pret, De unde să cumpăr

Cauți informații despre  crema antirid și depigmentare Intenskin ? În acest articol veți găsi tot ce trebuie să știți despre  compoziția sa  ,  proprietățile  , metoda de aplicare și  prețul  , și puteți citi, de asemenea  , recenziile  celor care l-au folosit deja.

Combaterea   semnelor îmbătrânirii   este întotdeauna dificilă. Odată cu trecerea anilor, primele efecte vizibile ale trecerii timpului apar mai ales   pe față  :   apar primele pete  , pielea devine ternă, iar   liniile fine   încep să ocupe pomeții și buzele.

Din fericire,   aceste imperfecțiuni   , care provoacă multă nesiguranță, pot fi combătute cu   crema de față inovatoare  :  Intenskin  .

În acest articol, veți afla despre toate   caracteristicile cremei Intenskin  , proprietățile sale, beneficiile pentru piele și cum să o cumpărați pe  site-ul oficial .

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Ce este hipopigmentarea?

Hipopigmentarea este pierderea culorii pielii din cauza geneticii, a unei afecțiuni medicale sau a unei leziuni. Poate afecta oamenii de la naștere sau se poate dezvolta mai târziu în viață.

O persoană cu hipopigmentare  poate să nu aibă  culoarea pielii pe tot corpul, pielea sa este mai deschisă decât era de așteptat sau are zone pete de piele deschisă și mai închisă. Acest lucru se întâmplă atunci când există leziuni care afectează melanocitele, celulele care produc melanina. Când producția de melanină scade în anumite zone sau în întregul corp, aceasta duce la o pierdere a culorii pielii.

Cele mai frecvente cauze ale hipopigmentării sunt ( de inclus Sursă de încredere ):

În acest articol, veți afla despre diferitele tipuri de hipopigmentare și despre ce le cauzează.

Intenskin

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Ce este asta?

Pentru a înțelege hipopigmentarea , este util să știți cum pielea își capătă de obicei culoarea. Melanocitele sunt celule pigmentare care produc melanina. Melanina este proteina care conferă pielii, părului și ochilor pigmentul sau culoarea lor.

Cantitatea de pigment din pielea unei persoane va depinde de factorii genetici și de expunerea la soare. Cu toate acestea, la unii oameni, tulburările de pigmentare pot afecta întunericul sau luminozitatea pielii.

Dacă celulele producătoare de melanină sunt deteriorate sau au caracteristici genetice neobișnuite,  aceasta poate afecta  producția de melanină și culoarea pielii. Poate duce la hipopigmentare, pierderea pigmentului sau a culorii pielii. Această pierdere de culoare poate apărea pe tot corpul sau în pete. Dimensiunea și forma plasturilor pot varia foarte mult.

Hipopigmentarea poate afecta pielea de orice culoare, dar poate fi mai vizibilă la persoanele cu tenul mai închis datorită contrastului dintre culoarea naturală a pielii și petele albe. Persoanele cu pielea mai închisă pot fi, de asemenea, mai predispuse la hipopigmentare în urma unei reacții inflamatorii.

Ce este Intenskin, pentru ce este și cum funcționează

Intenskin   este o   cremă de față anti-îmbătrânire   potrivită pentru   combaterea semnelor de  îmbătrânire, inclusiv petele, uniformitatea slabă a culorii și ridurile. Datorită ingredientelor sale, nu numai că face pielea mult mai strălucitoare și mătăsoasă, ceea ce oferă un efect estetic imediat, dar este și capabilă să   stimuleze producția de colagen  , proteina de bază a feței, care acționează ca o umplere a epidermei,   reducerea ridurilor și a decolorării  .

Cati ml sunt in pachet?

Un pachet  de cremă anti-îmbătrânire Intenskin  conține  50 ml  de produs.

Crema de fata Intenskin: ingrediente – compozitie

În acest paragraf, vom descrie în detaliu   ce conține crema anti-pete Intenskin  .

Principalele  ingrediente ale Intenskin  sunt   Ciulinul de lapte   (  Silybum marianum  ) și   Extractul de nap   (  Brassica rapa  ). Iată mai detaliat proprietățile acestor ingrediente.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Cardo Marian

Ciulinul de lapte este o planta care are   un efect estetic important pentru a ajuta la combaterea semnelor imbatranirii  .

Efectele benefice ale extractului de ciulin de lapte pot fi atribuite   Silymarina  , un amestec natural de trei flavonoide: silibina, silicristina si silidianina, intr-un raport de 3: 1: 1. Acest amestec s-a dovedit a fi un   excelent agent anti-îmbătrânire  , datorită capacității sale de a   contracara daunele cauzate de razele soarelui  .

Studii recente au confirmat nu numai că acești excipienți prezenți în extractul de ciulin de lapte sunt capabili să contracareze   razele UVB,   ci și   razele UVA  , care sunt la fel de periculoase dacă sunt administrate într-un mod prost controlat.

În special, studiile arată că silimarina poate fi implicată în modularea proceselor de fotoîmbătrânire, contracarând efectele razelor ultraviolete.

În plus, extractul de ciulin de lapte are   proprietăți hidratante remarcabile  . Studiul a arătat un efect pozitiv al utilizării loțiunii asupra hidratării pielii prin compararea cremei de bază (martor) cu crema îmbogățită cu extract de ciulin de lapte.

Pielea acoperită cu cremă care conținea ciulinul de lapte a fost caracterizată nu numai de umiditate mai mare, ci și de   pierderi mai mici de apă prin epidermă  .

Toate aceste proprietăți ale extractului de ciulin de lapte au fost apoi luate și confirmate într-un alt studiu care rezumă proprietățile acestuia.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Intenskin

Extract de nap

Beneficiile napului și ale întregii familii de legume căreia îi aparține (Brassicaceae) sunt cunoscute nutriționiștilor și nutriționiștilor din întreaga lume. Aceste legume conțin de fapt niveluri foarte ridicate de antioxidanți și vitamine, utile în combaterea stresului oxidativ și optimizarea metabolismului.

Totuși, vitaminele și antioxidanții pot fi implicate și în diferite procese legate de aspectul estetic al pielii, așa cum este cazul extractului de nap.

Un studiu recent a evaluat eficacitatea extractului de nap în   reducerea colorării prin  controlul reacțiilor care duc la producerea de melanină. Rezultatele au arătat că   pielea tratată cu extract de nap   nu numai că   produce mai puțină melanină  , dar   o răspândește uniform   pe piele.

Cu alte cuvinte, oamenii de știință au demonstrat că extractul de nap este eficient în luminarea pielii și reducerea aspectului imperfecțiunilor de îmbătrânire precum hiperpigmentarea.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Beneficiile cremei Intenskin

Pe baza celor de mai sus, principalele avantaje ale Intenskin pot fi rezumate după cum urmează:

  • Hidratează   pielea în profunzime și previne pierderea apei;
  • protejează pielea împotriva razelor UVA și UVB  ;
  • reduce formarea   petelor întunecate pe piele;
  • susține   producția de colagen  .

Cât timp durează pentru a obține rezultatele?

Primele   efecte   asociate cu aplicarea Intenskin pe pielea fetei sunt vizibile in   momente diferite  in functie de persoana. Se recomandă utilizarea cel puțin a întregului conținut al ambalajului înainte de a evalua eficacitatea cremei.

Crema anti-imbatranire Intenskin: cum se foloseste?

Se recomandă aplicarea Intenskin pe pielea feței de   două ori pe zi  : dimineața și seara, după curățarea normală a pielii. Aplicați o cantitate mică de produs pe toată fața și   masați  – cu vârful degetelor – descriind   cercurile delicate   – până când balsamul este complet absorbit.

Contraindicații și efecte secundare ale Intenskin

Datorită compoziției echilibrate și   Intenskin pe bază de ingrediente naturale, nu există contraindicații majore  . Cu toate acestea, este indicat   să citiți cu atenție compoziția produsului  și să evitați utilizarea în caz de hipersensibilitate sau alergie la unul dintre ingrediente.

Intenskin este o crema de fata si   nu este potrivita pentru ingrijirea zonei ochilor  .

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Intenskin

Este produsul sigur?

Datorită compoziției sale   bazate pe ingrediente naturale   și   testelor riguroase pe care   le suferă înainte de a fi introdusă pe piață, se poate spune că   Intenskin  este o loțiune   sigură .

Intenskin: recenzii, comentarii și un forum

Opiniile  și  recenziile  lui Intenskin  , precum și comentariile  lăsate pe  forumuri  , sunt în general   foarte favorabile  . Clienții apreciază în special   consistența cremei  , precum și   efectele vizibile atunci când este folosită în mod regulat  . Beneficiile estetice atribuite lotiunii sunt evidente si naturale: pielea se simte plinuta si pare mai tanara fara a fi nevoie de un chirurg estetician.

Verifica: Beauty Age Complex

Care este prețul și de unde să cumpărați crema Intenskin

Intenskin  poate fi achiziționat doar de pe   site-ul oficial al vânzătorului  , care poate fi găsit aici pe site făcând clic pe banner. Pretul este in prezent redus cu -50% fata de pretul de baza.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu