Urosaf, fraudă? Recenzii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Urosaf sunt capsule concepute pentru a îmbunătăți potența masculină și pentru a promova o viață sexuală sănătoasă. Conțin ingrediente naturale care ajută la creșterea fluxului sanguin în zona genitală și susțin erecția și performanța sexuală.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

ProdusUrosaf
Formă💊Capsule
CompoziţieIngrediente active naturale
Recenzii reale⭐4,95 din 5 stele
DisponibilitateÎntr-un depozit

Ce sunt disfuncțiile sexuale și cum pot cauza infertilitate?

Disfuncția sexuală este o problemă care vă împiedică să vă bucurați sau să doriți să faceți sex, cel mai adesea asociată cu dorința sexuală , excitarea, orgasmul sau durerea în timpul actului sexual. Oricare dintre aceste condiții vă poate împiedica să finalizați cu succes activitatea sexuală care poate duce la concepție.

Potrivit Societății Americane de Medicină Reproductivă, disfuncția sexuală este frecventă și poate apărea la oameni de toate vârstele și afectează până la  30% dintre bărbați și 40% dintre femei. Acest lucru este și mai frecvent pentru cuplurile care se luptă cu infertilitatea, deoarece tratamente precum  fertilizarea in vitro (FIV)  pot implica solicitări psihologice și fizice care cauzează disfuncții.

Mulți factori pot influența disfuncția sexuală, inclusiv:

 • Stres.
 • O istorie de traume sexuale.
 • Probleme psihologice.
 • Diabet.
 • Factori hormonali.
 • Unele medicamente.
 • Factori vasculari (probleme care afectează vasele de sânge).

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Urosaf

Cauze și simptome

Cauzele disfuncției sexuale pot varia în funcție de tipul categoriei de tulburare (vezi secțiunea tipuri de mai jos), dar toate rezultă din factori fizici și psihologici. Problemele cu funcția sexuală pot rezulta din cauze fizice, inclusiv afecțiuni precum boli cardiovasculare, diabet, insuficiență renală, insuficiență hepatică, tratamente pentru cancer și cancer și dezechilibre hormonale. În plus, unele medicamente, cum ar fi antidepresivele, pot provoca efecte secundare care afectează negativ funcția sexuală.

Problemele psihologice precum stresul, anxietatea, depresia, sentimentele de inadecvare sexuală, problemele conjugale sau relaționale și problemele de imagine corporală contribuie, de asemenea, la disfuncția sexuală. Pentru cuplurile care urmează un tratament pentru infertilitate, presiunea intimității planificate poate determina un bărbat sau o femeie să evite sexul în perioada infertilă, ceea ce poate duce la o pierdere a afecțiunii, lăsând cuplurile să se simtă tensionate sau deconectate. În plus, actul sexual programat poate avea un impact negativ asupra funcției sexuale, punând „presiune” asupra pacientului sau partenerului, ceea ce poate afecta atât erecția, cât și ejacularea unui bărbat.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Simptome

Simptomele la bărbați includ:

 • Incapacitatea de a obține sau de a menține o erecție în timpul actului sexual.
 • Dificultate la ejaculare (ejaculare prematură, absentă sau întârziată).

Simptomele la femei includ:

 • Uscăciune vaginală sau lipsă de lubrifiere în timpul actului sexual.
 • Incapacitatea de a atinge orgasmul.

Simptomele la bărbați și femei includ:

 • Lipsa dorinței sexuale.
 • Durere în timpul actului sexual.
 • Dificultate de a te trezi.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Urosaf

Ce este Urosaf și pentru ce este?

Urosaf este un supliment capsule special dezvoltat pentru a îmbunătăți și întări sănătatea sexuală a bărbaților. Conține o combinație de ingrediente naturale atent selectate care funcționează sinergic pentru a crește libidoul, a îmbunătăți calitatea erecțiilor și a prelungi rezistența sexuală. Urosaf este conceput pentru a susține performanța sexuală și pentru a îmbunătăți satisfacția intimă.

Utilizarea prevăzută

Iată o listă de situații în care puteți lua în considerare utilizarea Urosaf :

 • Scăderea libidoului: dacă aveți o scădere a apetitului sexual sau a libidoului, Urosaf vă poate ajuta la stimularea și creșterea apetitului sexual.
 • Probleme de erecție: Dacă aveți dificultăți în a obține sau a menține o erecție fermă și satisfăcătoare, Urosaf vă poate ajuta la îmbunătățirea calității și duratei erecției.
 • Rezistență sexuală scăzută: dacă obosiți rapid în timpul sexului sau doriți să prelungiți durata întâlnirilor intime, Urosaf vă poate ajuta să vă creșteți rezistența sexuală.
 • Nemulțumire sexuală: dacă simți că viața ta sexuală este nesatisfăcătoare sau vrei să-ți îmbunătățești calitatea experienței intime, Urosaf poate fi soluția .

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Cum acționează Urosaf ?

Iată o listă a modului în care poate funcționa Urosaf pentru a îmbunătăți potența masculină:

 • Crește fluxul sanguin: Urosaf conține ingrediente care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în țesuturile penisului, ceea ce poate facilita obținerea și menținerea unei erecții mai puternice și mai lungi.
 • Stimulează producția de oxid nitric: Anumite ingrediente din Urosaf pot stimula producția de oxid nitric în organism. Oxidul nitric este o substanță care ajută la relaxarea vaselor de sânge, care la rândul său promovează un flux mai mare de sânge către penis în timpul stimulării sexuale.
 • Îmbunătățește libidoul și rezistența: Urosaf conține ingrediente naturale care pot stimula libidoul și pot crește energia și rezistența sexuală. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea dorinței sexuale și la prelungirea duratei relațiilor intime.
 • Crește producția de testosteron: Unele dintre ingredientele Urosaf au proprietăți care pot stimula producția de testosteron, hormonul sexual masculin. Echilibrul adecvat al testosteronului este crucial pentru menținerea sănătății și performanței sexuale.
Urosaf

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Ingrediente Urosaf (compoziție)

 • Extract de rădăcină Tongkat Ali : Acest ingredient este folosit în mod tradițional pentru a îmbunătăți libidoul și performanța sexuală. Se crede că ajută la creșterea nivelului de testosteron și promovează un răspuns sexual sănătos.
 • Tribulus Terrestris : Acest extract a fost folosit de mult timp ca afrodisiac natural. Se crede că ajută la creșterea producției de testosteron și la îmbunătățirea erecțiilor.
 • Extract de frunze de Damiana : Acest ingredient a fost folosit în medicina tradițională pentru a îmbunătăți funcția sexuală și a reduce anxietatea. Se crede că are proprietăți stimulatoare și afrodisiace.
 • Maca : Maca este o plantă originară din Anzi, care este folosită pentru a crește energia, a îmbunătăți rezistența și a promova funcția sexuală. Este considerat un adaptogen, ceea ce înseamnă că ajută organismul să se adapteze și să reziste la stres.
 • Ginseng coreean : Ginsengul coreean a fost folosit de secole pentru a îmbunătăți funcția sexuală și a combate oboseala. Se crede că are proprietăți stimulatoare și afrodisiace și poate, de asemenea, îmbunătăți circulația sângelui.

În general, ingredientele Urosaf sunt concepute pentru a aborda problemele de potență și pentru a îmbunătăți sănătatea sexuală a bărbaților. Se crede că aceștia funcționează sinergic pentru a crește libidoul, a îmbunătăți erecțiile, a crește energia și a promova performanța sexuală optimă.

Pericole, cât de eficient, avantajele Urosaf

 • Creșterea libidoului și a dorinței sexuale.
 • Îmbunătățirea erecției și a calității erecției.
 • Creșterea energiei și a rezistenței sexuale.
 • Încredere în sine și satisfacție mai mare în relațiile intime.
 • Stimularea performanței sexuale și a masculinității.

Urosaf cum se utilizează, prospect, instrucțiuni

Conform instrucțiunilor și prospectului, contraindicațiile, efectele secundare, modul de utilizare și păstrare a medicamentului sunt enumerate mai jos.

Contraindicatii

Persoanele care sunt alergice la oricare dintre ingrediente.

Efecte secundare

Reacții alergice în caz de hipersensibilitate la orice ingredient.

Cum se folosește, cum se ia

Luați 2 capsule Urosaf pe zi cu apă, de preferință la masă. Pentru a obține rezultate optime, se recomandă utilizarea regulată a produsului pentru o perioadă mai lungă de timp.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Rezultatul utilizării Urosaf

 • Creșterea apetitului sexual și a libidoului.
 • Îmbunătățirea calității și duratei erecțiilor.
 • Creșterea imunității și a performanței sexuale.
 • Satisfacție mai mare în relațiile intime.
 • Restabilirea încrederii în sine și a stimei de sine în sfera sexuală.

Iată câteva opinii și comentarii de la utilizatori reali de pe forumuri

„M-am luptat cu probleme de putere de mult timp. Am incercat Urosaf si am fost placut surprins de rezultate. Erecțiile mele au devenit puternice și lungi. Soția mea este și ea fericită. Mulțumesc, Urosaf!”

Iată câteva opinii și comentarii de la utilizatori reali de pe forumuri

„Când am ajuns la o anumită vârstă, am avut probleme cu autoritatea. Cu toate acestea, datorită lui Urosaf mă simt din nou tânăr și plin de energie. Dorința mea sexuală a crescut și mă bucur din nou de o viață sexuală sănătoasă.”

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu