ValGone, înșelătorie? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

ValGone este un gel topic destinat tratamentului deformării în valgus a degetului mare. Formula sa unică combină ingrediente naturale precum uleiul de migdale dulci și extracte din plante precum cuișoare și gotu kola pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor și la îmbunătățirea aspectului deformărilor.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Ce este un halux?

Bunions sunt un termen folosit pentru a descrie umflarea pe partea laterală a articulației degetului mare care apare atunci când degetul mare se înclină spre degetele mai mici. Termenul medical pentru această afecțiune este hallux valgus, unde hallux înseamnă degetul mare și halux valgus înseamnă că degetul se înclină spre degetele mai mici. Deformarea este de fapt destul de complexă din punct de vedere geometric și constă în deviația (în interior) de osul lung al degetului mare (metatarsian) de la cel de-al doilea deget și degetul mare însuși devierea spre exterior spre al doilea deget. Ca urmare a acestei mișcări, pe interiorul piciorului apare o umflătură („halux”) și poate provoca simptome. Contrar credinței populare, aceasta nu este o creștere osoasă nouă. Datorită proeminenței lor, bunions sunt susceptibile la frecarea pantofilor, care la rândul lor pot provoca dureri, umflături și inflamații suplimentare. 

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Bunions sunt o cauză foarte frecventă a durerii și, datorită tehnicilor chirurgicale moderne, sunt în general destul de ușor de tratat.

Ce este un halux?

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Care sunt simptomele?

Cea mai remarcabilă trăsătură a unui bunion este deformarea – mai ales la început. Vă rugăm să rețineți că nu toate bunions sunt dureroase. De fapt, poate în mod surprinzător, unii pacienți cu bunion foarte mari nu simt dureri deloc. Cu toate acestea, la mulți oameni, de-a lungul timpului, durerea se dezvoltă în interiorul bunionului propriu-zis, ceea ce poate provoca probleme cu purtarea pantofilor (chiar și pantofi largi, plate și moi), durere, dificultăți în practicarea sportului și, în cazuri severe, dificultăți de mers. Pe măsură ce degetul mare de la picior se flexează mai mult, poate exercita presiune asupra celui de-al doilea deget de la picior și poate determina transferul mai multor greutăți către degetele mai mici la mers. Acestea pot provoca deformarea celui de-al doilea deget de la picior, cum ar fi ciocanul și durerea asociată cu întărirea pielii de sub palma piciorului. În cazuri avansate, primul și al doilea deget de la picioare pot deveni „încrucișate”, provocând mai multă durere și dificultăți la purtarea pantofilor.

Care sunt motivele?

Bunions sunt obișnuite, unele rapoarte sugerând că unul din trei oameni va dezvolta bunion de-a lungul vieții. Bunions au cu siguranță o predispoziție genetică puternică, motiv pentru care se desfășoară adesea în familii.

Este sigur să spunem că tocurile înalte strâmte primesc probabil mai multă vină decât merită. La persoanele predispuse la formarea de aderențe, acestea pot forma orice formă de pantof închis – chiar și lat și plat. Cu toate acestea, pantofii îngusti, cu toc înalt, nu ajută și de obicei agravează simptomele atunci când apar. Bunions sunt, de asemenea, mai frecvente la persoanele cu laxitate articulară și picioare plate.

Cum este diagnosticat?

Diagnosticul este în general destul de simplu. În mod obișnuit, o singură consultație cu un consultant chirurg ortoped picior și gleznă și o radiografie de rutină a piciorului în picioare sunt suficiente. Razele X sunt utile pentru a determina severitatea unui bunion, pentru a căuta artrita asociată și pentru a ajuta la planificarea intervenției chirurgicale.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

valgone

Ce este ValGone și pentru ce este?

ValGone este un tratament cu cremă inovator care vizează combaterea deformării în valgus a degetului mare. Formula exclusivă, bazată pe ingrediente naturale precum ulei de migdale dulci, extract de melilot, extract de castan de cal, extract de alge marine, extract de gotu kola și extract de rădăcină de brusture, a fost special dezvoltată pentru a atenua simptomele asociate acestei boli, cum ar fi durerea și inflamația. . , contribuind totodată la îmbunătățirea aspectului estetic al piciorului bolnav. Prin utilizarea regulată, ValGone se străduiește să ofere ușurare și confort celor care suferă de această afecțiune incomodă, oferind o soluție naturală și eficientă pentru îmbunătățirea calității vieții.

Utilizarea prevăzută

Crema ValGone este recomandată a fi utilizată în următoarele cazuri:

 • Când apare durerea degetului mare din cauza deformării în valgus.
 • Pentru a reduce inflamația în zona afectată de deformare.
 • Pentru a îmbunătăți aspectul estetic al piciorului afectat.
 • Ca parte a îngrijirii zilnice a picioarelor cu deformare în valgus.
 • După perioade lungi de stat sau de mers pe jos pentru a ameliora oboseala și disconfortul.
 • Verificare: depanten

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Care este pericolul?

Potrivit Asociației Americane a Chirurgilor Piciorului și Gleznei, valgusul degetului mare poate duce la complicații grave dacă nu este tratat corespunzător. Această afecțiune poate provoca dureri cronice ale piciorului, dificultăți de mers și de îndeplinire a activităților zilnice și chiar crește riscul de a dezvolta alte afecțiuni, cum ar fi calusuri, bunion și artrită la articulațiile piciorului. În plus, o deformare în valgus poate afecta postura și echilibrul, ceea ce poate crește riscul de cădere și leziuni asociate. De aceea, este atât de important să abordăm această afecțiune în mod eficient și să căutăm opțiuni de tratament care să ajute la atenuarea simptomelor și la corectarea deformării pentru a preveni potențialele complicații pe termen lung.

Cum funcționează ValGone?

Crema ValGone funcționează în mai multe moduri pentru a rezolva problema valgusului degetului mare de la picior:

 • Ameliorarea durerii: Ingredientele naturale precum extractul de castan de cal și gotu kola au proprietăți antiinflamatorii și analgezice care ajută la reducerea durerii asociate cu deformarea valgus.
 • Reducerea inflamației: extractele de plante precum roza și brusturele au efecte antiinflamatoare care pot ajuta la reducerea umflăturilor în zona afectată, îmbunătățind mobilitatea și confortul.
 • Estetică îmbunătățită: Combinația de ulei de migdale dulci și extract de alge ajută la hidratarea și catifelarea pielii, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea aspectului piciorului afectat prin reducerea uscăciunii și a descuamării.
 • Susține sănătatea generală a piciorului: Formula ValGone este concepută pentru a oferi îngrijire și hrănire pielii și țesuturilor afectate de deformarea valgus, promovând sănătatea generală și bunăstarea piciorului.

Ingrediente ValGone (compoziție)

Iată o listă cu ingredientele cremei ValGone și efectele lor potențiale, susținute de cercetări:

 • Prunus Amygdalus Dulcis Oil : Acțiune: Uleiul de migdale dulci este cunoscut pentru proprietățile sale emoliente și pentru capacitatea de a înmuia și hidrata pielea. Referință: „A Systematic Review on the Cosmetic Application of Almond Oil and Almond Extracts”, publicat în Complementary Therapies in Medicine.
 • Extract de Melilotus : Acțiune: Melilotus este folosit în mod tradițional pentru proprietățile sale antiinflamatorii și venotonice, care pot ajuta la reducerea umflăturilor și la îmbunătățirea circulației sângelui. Referință: „Extractul de Melilotus officinalis reduce excreția urinară crescută de albumină la șobolanii diabetici induși de STZ”, un studiu publicat în Journal of Ethnopharmacology.
 • Extract de castan de cal : Acțiune: castanul de cal este cunoscut pentru proprietățile sale venotonice și antiinflamatorii, care pot ajuta la întărirea pereților vaselor de sânge și la reducerea inflamației. Referință: „Extract de semințe de castan de cal de Aesculus hippocastanum: o revizuire a mecanismului de acțiune și a studiilor clinice”, o recenzie publicată în Clinical Phytoscience.
 • Extract de alge marine : Acțiune: Algele marine sunt bogate în antioxidanți și minerale care pot ajuta la hrănirea și hidratarea pielii, promovând sănătatea și elasticitatea acesteia. Referință: „Compuși bioactivi algelor marine împotriva afecțiunilor cutanate: potențialul sistemelor de livrare a medicamentelor”, o recenzie publicată în Marine Drugs.
 • Extract de Centella Asiatica : Acțiune: Centella Asiatica are proprietăți antiinflamatorii și vindecătoare care pot ajuta la reducerea inflamației și promovează vindecarea pielii. Referință: „Centella asiatica în dermatologie: o revizuire”, o recenzie publicată în Jurnalul Internațional de Dermatologie.
 • Extract de rădăcină de brusture : Acțiune: brusturele este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și antiinflamatorii, care pot ajuta la curățarea și calmarea pielii. Referință: „Extractul de rădăcină Arctium lappa L. și compusul său bioactiv, arctigenina, inhibă adipogeneza în celulele 3T3-L1 și diferențierea adipocitelor la șoarecii obezi KK-Ay”, un studiu publicat în Journal of Functional Foods.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

valgone

Pericole, eficacitate, avantaje ale ValGone

Iată o listă cu avantajele cremei ValGone:

 • Ameliorează durerea asociată cu deformarea în valgus a degetului mare.
 • Reduce inflamația în zona afectată.
 • Îmbunătățește aspectul estetic al piciorului bolnav.
 • Hidratează și catifelează pielea, prevenind uscarea și exfolierea acesteia.
 • Susține sănătatea generală și bunăstarea piciorului.
 • Ajută la îmbunătățirea mobilității și confortului la mers.
 • Ajută la prevenirea posibilelor complicații pe termen lung asociate cu deformarea valgus.
 • Formula se bazează pe ingrediente naturale a căror eficacitate a fost confirmată în cercetările științifice.
 • Este o alternativă neinvazivă și cu risc scăzut în tratamentul deformării valgus.
 • Poate fi achiziționat online de pe site-ul oficial al producătorului.

Metoda de utilizare ValGone, prospect, instrucțiuni

Conform instrucțiunilor și prospectului, contraindicațiile, efectele secundare, modul de utilizare și păstrare a medicamentului sunt enumerate mai jos.

Contraindicatii

Iată câteva posibile contraindicații pentru utilizarea ValGone:

Alergie cunoscută la orice ingredient: Persoanele cu alergie cunoscută la oricare dintre ingredientele produsului ar trebui să evite utilizarea pentru a preveni reacțiile alergice.

Efecte secundare

Deși ValGone este un produs topic de origine naturală, este important să fim conștienți de posibilitatea unor posibile efecte secundare, care pot include:

Reacții alergice: Deși ingredientele sunt naturale, unele persoane pot prezenta reacții alergice la unele dintre ingredientele produsului. Aceasta se poate prezenta ca o erupție cutanată, umflare sau mâncărime.

Cum se folosește, cum se ia

Pentru a utiliza crema ValGone pentru a trata valgusul degetelor mari, urmați acești pași:

 1. Curățați și uscați zona afectată: înainte de a aplica crema ValGone, spălați-vă ușor piciorul cu apă caldă și săpun ușor. Uscați complet cu un prosop curat.
 2. Aplicați cantitatea adecvată de cremă: luați o cantitate mică de ValGone și aplicați-o pe zona afectată de deformarea valgus. Masați ușor crema în piele până la absorbția completă.
 3. Folosiți mișcări circulare: Pentru o absorbție și o eficacitate mai bune, puteți efectua masaje circulare blânde în jurul zonei afectate pentru a ajuta ingredientele să pătrundă în piele.
 4. Utilizați de două ori pe zi: Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea ValGone de două ori pe zi, de preferință dimineața și seara.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Cum se depozitează

A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

valgone

Rezultatul utilizării ValGone

Iată o listă de rezultate posibile care pot fi obținute prin utilizarea ValGone pentru a trata deformarea valgus degetului mare:

 1. Ameliorarea durerii: ValGone poate ajuta la reducerea durerii asociate cu deformarea valgus, oferind o ușurare rapidă și de lungă durată.
 2. Reducerea inflamației: Ingredientele naturale prezente în ValGone, cum ar fi extractul de castan de cal și extractul de melilot, pot ajuta la reducerea umflăturilor și inflamației în zona afectată.
 3. Mobilitate îmbunătățită: Prin reducerea durerii și a inflamației, ValGone poate îmbunătăți mobilitatea și flexibilitatea piciorului afectat, permițând o mișcare mai confortabilă și naturală.
 4. Estetică îmbunătățită: ValGone nu numai că ameliorează simptomele fizice, dar poate, de asemenea, să îmbunătățească aspectul estetic al piciorului afectat, ajutând la netezirea pielii și la reducerea aspectului de umflături sau deformări.
 5. Prevenirea complicațiilor: prin tratarea eficientă a deformării valgus, ValGone poate ajuta la prevenirea apariției complicațiilor pe termen lung, cum ar fi calusuri, bunions sau artrita la articulațiile piciorului.
 6. Bunăstarea generală: prin ameliorarea durerii și îmbunătățirea mobilității, ValGone poate contribui la bunăstarea generală a pacientului, permițându-i să efectueze activități zilnice cu mai mult confort și ușurință.

Iată câteva opinii și comentarii de la utilizatori reali de pe forumuri 

„Acum câteva luni am început să simt durere și disconfort la picior din cauza unei deformări în valgus. Am încercat diverse terapii fără succes până am descoperit ValGone. După ce l-am folosit timp de câteva săptămâni, am observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor mele. Durerea a scăzut semnificativ și piciorul meu se simte mult mai în siguranță când merg. Sunt foarte mulțumit de rezultate și recomand ValGone oricărei persoane care suferă de deformare în valgus.”

„Ca șofer de taxi, petrec multe ore pe zi la volan, ceea ce a dus la un disconfort dureros la picior cauzat de o deformare în valgus. După ce am încercat mai multe terapii fără succes, am decis să încerc ValGone. Și ce diferență a făcut în viața mea! De când îl folosesc, durerea a scăzut semnificativ și pot lucra fără să simt disconfortul ca înainte. ValGone a fost un adevărat salvator pentru mine și sunt recunoscător că l-am găsit. Il recomand oricui se confrunta cu aceeasi afectiune.”

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu