Site icon Portal despre suplimente alimentare

Vitasimil, înșelătorie? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Vitasimil

Vitasimil

Vitasimil funcționează bine ca unul dintre suplimentele alimentare din pungi de unică folosință, căruia merită să-i oferim o șansă dacă vrem să ne recâștigăm mai repede și în siguranță starea de fitness. Este un preparat lichid natural care a primit deja recenzii și opinii pozitive, atât în ​​ceea ce privește eficacitatea sa în arderea țesutului adipos și pierderea în greutate, cât și raportul preț-calitate.]

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Ce este supraponderalitatea și obezitatea?

Persoanele a căror greutate este mai mare decât ceea ce este considerat sănătos pe baza înălțimii lor sunt cunoscute ca  supraponderali   sau  obezi  . 1  Excesul de greutate și obezitatea poate crește riscul multor  probleme de sănătate  .

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Indicele de masa corporala

Excesul de greutate și obezitatea sunt definite de  indicele de masă corporală   (IMC). IMC este o măsură care utilizează greutatea și înălțimea pentru a estima supraponderalitatea și obezitatea. Tabelul de mai jos arată intervalele IMC pentru supraponderalitate și obezitate la adulții cu vârsta de 20 de ani și peste.

Verificați: W-Loss, Lipofix, DayBurner, Guavital+

IMC al adulților cu vârsta de 20 de ani și peste


IMC

Categorie

18.5 până la 24.9

Greutate sănătoasă

25 până la 29.9

Supraponderal

30+

Obezitate (inclusiv obezitate severă)

40+

Obezitate severă

Calculați-vă IMC utilizând acest  link extern al instrumentului online  NIH  .

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Cât de frecvente sunt supraponderalitatea și obezitatea?

Excesul de greutate și obezitatea sunt  frecvente în rândul adulților din SUA   cu vârsta de 20 de ani și mai mult. Estimată pe baza datelor din Sondajul național de examinare a sănătății și nutriției (NHANES) 2017–2018  2

Sex

Barbatii sunt mai predispusi decat femeile sa fie supraponderali sau obezi. Dintre adulții cu vârsta de 20 de ani și peste, 77,1% dintre bărbați și 69,4% dintre femei sunt supraponderali sau obezi. 2  Cu toate acestea, obezitatea severă, adică un IMC peste 40, este mai frecventă la femei (11,5%) decât la bărbați (6,9%).

Rasă și etnie

Ratele de supraponderalitate și obezitate variază, de asemenea, în funcție de grupul rasial și etnic. Conform datelor NHANES din 2017–2018, obezitatea afectează  a doua

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Vitasimil: ce este?

Vitasimil este un supliment de slabit. Produsul este vândut în pungi convenabile cu o singură doză pe care le puteți avea întotdeauna cu dvs.

Formula prolipolitică arde țesutul adipos mai repede decât dieta și exercițiile fizice. Funcționează indiferent de cantitatea de exces de greutate, de cauzele excesului de greutate și de durata acestuia.

Moleculele inteligente create după peste 20 de ani de muncă de către oamenii de știință reprezintă o adevărată revoluție în lumea medicinei. Din acest motiv, atunci când utilizați acest preparat inovator, aveți o garanție absolută de satisfacție:

Pachetul conține până la șapte pungi unidoză, ceea ce este suficient pentru o săptămână întreagă de tratament și este potrivit pentru utilizare în afara casei.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Cum funcționează

Utilizarea zilnică a acestei formule lichide poate ajuta la îmbunătățirea absorbției nutrienților și la creșterea energiei prin descompunerea grăsimilor în energie.

Preparatul prolipolitic este atât de eficient în arderea țesutului adipos deoarece funcționează la nivel celular. O pungă, din care puteți pregăti o porție de băutură, conține până la 100 de particule inteligente care descompun celulele adipoase cu precizie laser. Moleculele sunt programate să pătrundă în celulele adipoase, rezultând o reacție foarte simplă.

Când molecula inteligentă a preparatului de prolipol ajunge în celula adipoasă, aceasta pătrunde în profunzime și o bombardează din interior. Celula grasă se împarte apoi în 3 părți: o unitate de energie, apă și dioxid de carbon.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Recenzii și experiențe Vitasimil pe forum

Deși nu există încă un forum oficial, este ușor să găsești mai mult decât recenzii și păreri pozitive despre Vitasimil pe multe forumuri online dedicate produselor de slăbit și dietelor detoxifiante.

Vitasimil este un produs nou, așa că merită să vă faceți o idee despre siguranța și eficacitatea acestuia, căutând recenzii, opinii și referințe lăsate pe forumurile online de persoanele care au folosit deja pliculețele și căutând opinii negative, contraindicații sau efecte secundare.

Vitasimil nu a primit niciun comentariu negativ, nici măcar despre Modry Konik, și se pare că este din ce în ce mai căutat atât de persoanele care urmează o dietă de detoxifiere, cât și de cei care vor să profite de beneficiile sale.

Aici vei afla cum se deosebesc pungile Vitasimil de alte produse disponibile pe piata:

Pliculetele lichide Vitasimil (solutie solubila in apa) se lauda deja cu un procent mare de pareri, pareri si recenzii pozitive, care pot fi gasite atat pe site-ul oficial, cat si pe forumurile online dedicate curatarii si slabirii.

Aceste pliculețe lichide nu sunt o înșelătorie, așa cum se întâmplă adesea cu unele produse minune vândute online, ci un instrument valoros pentru o slăbire mai rapidă și la un preț cu adevărat accesibil.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Opinii si comentarii

„Nu sunt nou în privința suplimentelor de slăbit, așa că am fost puțin sceptic când un prieten mi-a recomandat Vitasimil. Dar mă bucur că l-am încercat – rezultatele sunt uimitoare! Acum pot obține abdomenul la care am visat mereu, fără a fi nevoit să renunț la alimentele pe care le iubesc. Multumesc Vitasimil! „

„Obișnuiam să fiu foarte îngrijorat de aspectul meu umflat, mai ales după ce am mâncat. Eram îngrijorat că alții mă vor judeca și nu îmi plăcea felul în care arăt. Dar de când am început să iau Vitasimil, am observat o diferență uriașă. Secțiunea mediană a devenit mai subțire și mai fermă, dându-mi mult mai multă încredere în sine. „

Preț Vitasimil – De unde să cumpăr?

Puteti cumpara pliculete (solutie solubila in apa) doar de pe site-ul oficial al producatorului, care le ofera la cel mai bun pret la pachet de 7 bucati, suficient pentru o saptamana de utilizare.

Puteți comanda balsam sub formă de pliculețe la preț redus prin formularul de comandă. Când cumpărați de pe site-ul oficial, ne puteți contacta pentru detalii despre livrare gratuită.

Datorită reducerii producătorului, Vitasimil poate fi achiziționat la preț redus de pe site-ul oficial. De fapt, îl vei putea cumpăra cu doar 57 de euro în loc de 108 de euro!

În plus, când faceți cumpărături pe site-ul oficial, veți primi un cupon de reducere pentru următoarele achiziții! Acest supliment eficient sub formă lichidă în plicuri (soluție solubilă în apă) este livrat de obicei în câteva zile, fără creșterea prețului și la livrare.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Exit mobile version