YES lashes, fraudă? Opinii negative, Forum, Farmacie, Pret, De unde cumpar

Vrei sa ai gene naturale care sa uimeasca prin lungime, culori vibrante si grosime spectaculoasa? Acum este posibil. Doar o lună de utilizare a serului pentru YES lashes te separă de genele frumoase și sănătoase.

Serul vine într-un ambalaj exclusiv frumos, cu o fereastră, astfel încât să putem verifica starea conținutului. Merită subliniată capacitatea disponibilă: este suficient de mare pentru a conține balsamul pentru gene. Serul are o perie confortabilă pentru aplicare. Producătorul recomandă aplicarea acestora zilnic timp de o lună, după îndepărtarea cu grijă a machiajului ochilor, de-a lungul liniei genelor.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Formula combină proprietățile nutriționale ale.

Cum protejează genele și sprâncenele ochii

Purtarea unui ecran de protecție sau a unei măști – așa cum facem mulți dintre noi în această vară – atrage foarte mult atenția asupra ochilor. Cu măști, este posibil să observi ochii și sprâncenele altora mai mult ca niciodată. Te-ai întrebat vreodată de ce oamenii au evoluat pentru a avea gene și sprâncene și ce roluri joacă acestea în sănătatea generală și funcția ochilor?

Pe lângă faptul că sunt excepțional de expresive, sprâncenele și genele sunt prima linie naturală de apărare împotriva poluanților atmosferici și a altor pericole care intră în ochi.

Vedeți Eternelle Gold Night

YES lashes

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Cum protejează genele ochii?

Genele sunt de obicei în centrul atenției datorită esteticii lor. Și, într-adevăr, vânzările de rimel, machiaj pentru ochi și gene false cresc în era Covid. Genele, deși adaugă dramatism aspectului, joacă, de asemenea, un rol cheie în ceea ce privește siguranța ochilor.

Ti s-a infipt vreodata o scame sau un fir de nisip in gene? Aceasta este natura preventivă a genelor în acțiune. Genele sunt prima linie de apărare a ochilor, împiedicând pătrunderea murdăriei din aer, prafului, scamelor și a altor resturi în țesuturile delicate ale ochiului.

Când ochii sunt deschiși, genele captează particulele din aer, dar când sunt închise formează o barieră aproape impenetrabilă pentru a proteja ochiul de iritanti străini.

Genele sunt, de asemenea, extrem de sensibile.

Cât de sensibil? Întinde mâna și atinge vârful uneia dintre gene. Indiferent cât de ușor le atingi, poți simți imediat. Atingerea genelor activează, de asemenea, reflexul de clipire pentru a împiedica murdăria sau resturile să se apropie de propriul ochi. Reflexul clipirii este motivul pentru care poate fi dificil să ții ochii larg deschiși atunci când îți pui lentilele de contact sau te machiezi.

Și deși am mai menționat genele false, nu recomandăm purtarea lor. Adezivul necesar pentru a le atașa pe pleoape vă poate irita ochii. Genele suplimentare „adăugate” le pot afecta, de asemenea, funcția naturală, crescând riscul expunerii la praf și chiar uscarea ochilor. Ori de câte ori plasați un material străin – rimel, gene false sau alte produse cosmetice – în apropierea ochiului, riscați o infecție oculară și o reacție alergică. Dacă trebuie să le folosești, fă-o cu moderație și respectă cel mai înalt nivel de igienă atunci când folosești produse cosmetice și alte accesorii pentru ochi.

Ce este YES Lashes , un balsam pentru gene?

YESlashes este un balsam pentru gene, una dintre puținele opțiuni de încredere pentru a recăpăta genele lungi, puternice și sănătoase. Este o formulă unică bazată pe ingrediente de înaltă calitate care face cu adevărat diferența și oferă gene cu aspect supranatural.

Balsam pentru gene YESlashes :

 • este examinat de un oftalmolog,
 • eficacitate dovedită clinic,
 • Oferă gene mai lungi și mai puternice după doar patru săptămâni de utilizare,

Este un produs cu evaluări ridicate de la clienții mulțumiți din întreaga lume, cea mai bună soluție pentru ochii sensibili.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

YES lashes

Compoziția YES lashes

Sanatatea femeilor din intreaga lume este in mainile producatorilor de YES lashes. Atunci când creați genele YES , primul pas a fost să vă asigurați că toate ingredientele sunt sigure și nu ar provoca alergii sau iritații. Se bazează pe utilizarea de ingrediente 100% naturale, oferind rezultate surprinzătoare și influențând pozitiv structura genelor.

Formula de ser YESlashes a fost dezvoltată de cele mai inovatoare laboratoare și a fost studiată în detaliu. Frumusețea ar trebui să meargă mână în mână cu sănătatea. Formula a fost dezvoltată și testată independent pentru a ne asigura că produsul pe care îl oferim este complet sigur, fiabil și eficient.

Balsamul YES pentru gene este o listă cu mai multe ingrediente active. Atât ambalajul, cât și site-ul producătorului menționează trei ingrediente active: provitamina B5, biotinyltripeptide-1 și glicerina. Cum afectează ele eficacitatea serului?

 • Provitamina B5 – După ce pătrunde în piele, serul este transformat în vitamina B5, care se găsește în mod natural în păr, unghii și piele. Este esentiala pentru cresterea corecta a parului si a unghiilor, joaca si un rol important in procesele metabolice si are un efect calmant. Deficitul de vitamina B5 este o cale directă către căderea părului, inclusiv a genelor.
 • Biotinyl Tripeptide-1 – Este o peptidă biologic activă care are ca efect prelungirea fazei de creștere a genelor și este mai puțin dăunătoare. De asemenea, are efect de întărire și întunecare a genelor și de îmbunătățire a elasticității acestora.
 • Glicerol : Acest ingredient este foarte popular în cosmetică, deoarece amestecă foarte bine apa și substanțele uleioase. Datorită particulelor sale fine, pătrunde cu ușurință în stratul cornos și permite transportul nutrienților în piele.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

Aplicarea rapida a serului pentru YES lashes

Peria de precizie face aplicarea rapidă și ușoară. Genele trebuie să fie lipsite de machiaj. Aplicați produsul exact acolo unde genele se întâlnesc cu pielea, ca în cazul creionului de ochi. După câteva secunde, serul este absorbit și ingredientele care întăresc genele sunt activate.

Ingredientele serului pătrund adânc în rădăcinile genelor prin piele și le întârzie acțiunea. Foliculii de păr hrăniți asigură gene puternice, groase și incredibil de lungi în cel mai scurt timp. În plus, YES eyelashes – balsam de gene face ca genele să se întunecă și să dobândească un strat protector, care mai presus de toate are ca rezultat mai puțină rupere. S-a dovedit că această metodă de stimulare a genelor este complet sigură și nu provoacă reacții alergice sau iritații ale pielii.

YES lashes recipient pentru gene

Când vine vorba de balsam pentru gene, merită să acordați atenție și ambalajului. Femeile care folosesc serul sunt incantate nu doar de marimea acestuia, ci si de cutia eleganta si chiar exclusivista in care te poti (la propriu!) sa te uiti in oglinda.

Cum se folosește balsamul de gene YESlashes ?

Îndepărtați bine machiajul ochilor înainte de a utiliza serul și apoi aplicați loțiunea. Serul se aplică de-a lungul liniei genelor, dar nu uitați să-l faceți cu atenție, astfel încât produsul să nu intre în ochi.

Siguranța balsamului YES lashes

Eficacitatea serului regenerant de gene YES a fost confirmată de numeroase studii și opinii de la testeri din întreaga lume, precum și de comentariile pozitive publicate în reviste pentru femei și de specialitate.

file DA :

 • Formula sigura, ideala pentru gene,
 • studii efectuate de institute de cercetare independente,
 • ingrediente exclusive și luxoase,
 • nu schimbă culoarea irisului,
 • supus testelor oftalmologice,
 • produs neiritant pentru ochi,

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

YES lashes

YES lashes recenzii utilizatorilor – ser pentru gene

Când căutați informații despre YESlashes – un ser pentru gene, există multe recenzii despre acest ser. Merită să vă familiarizați cu ele pentru a vă asigura că produsul pe care îl alegeți se va ridica la înălțimea așteptărilor pe care le-ați pus la el.

Să începem cu începutul. Ceea ce apreciază majoritatea utilizatorilor la balsamul YES lashes (în afară de caracteristicile și recipientul mare – 6 ml) este consistența sa groasă. Drept urmare, cosmeticul este ușor de aplicat și nu curge pe pleoape, astfel încât utilizatorul să nu experimenteze mâncărime sau arsură în jurul ochilor. Serul YES pentru gene are si un parfum puternic si interesant care nu irita pielea sensibila din jurul ochilor.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

„Îl aplic pe genele superioare și inferioare. Formularea este foarte simpla: provitamina B5, biotinol-1 tripeptida si glicerina, nu exista nimic care sa irita ochii si nu irita. Serul are o consistenta groasa deci se aplica usor si nu se aglomera pe gene. Cel mai rău dintre toate este să vă amintiți să îl aplicați, pentru că procesul în sine este rapid;) în timp devine un obicei – un ritual zilnic precum spălatul pe dinți;) Și acum cel mai important lucru: efectul. În cazul meu, am observat prima schimbare după vreo două săptămâni de demachiere, aveam mult mai puține gene, și de multe ori deloc. Genele au devenit mai puternice și mai rigide la atingere. Într-o zi, în timp ce pictam, m-am uitat în oglindă și am spus: WOW, rimelul este același și efectul este de două ori mai bun – acest lucru a început să fie evident mai ales pe genele mele inferioare. Am început să obțin aspectul – de fapt gene mai puternice, mai lungi – după doar o lună de utilizare a rimelului. Sunt deja foarte mulțumit și au mai rămas două luni de tratament. Lucrul surprinzător este că de fapt nu-mi lipsește deloc. Serul nu este ieftin, dar trebuie sa tineti cont de capacitatea lui, rezista mult. » dar trebuie sa tii cont de capacitatea lui, dureaza mult. » dar trebuie sa tineti cont de capacitatea lui, va rezista mult. « dureaza mult timp. » dar trebuie sa tineti cont de capacitatea lui, va rezista mult. « durează mult timp. » dar trebuie sa tineti cont de capacitatea lui, va rezista mult. «

Folosiți recenzie sau YESlashes

«Am încercat balsamul pentru gene YES lashes . și nu pot spune un cuvânt rău despre ea. Am folosit Long4Lashes înainte și după oprire, genele mele au început să-mi cadă una câte una. După o lună de tratament, genele mele sunt vizibil mai groase și mai lungi. BENEFICII: În primul rând, nu există biotinol natural în bimatoprost. Există de 2 ori mai mult ser decât în ​​Long4Lashes, pe care l-am folosit înainte. Serul nu curge și este ușor de aplicat. Are un miros neutru și te poți uita literalmente prin ambalaj. «

„La momentul scrierii acestei postări, folosesc YESlashes de trei săptămâni, dimineața și seara. Efectele nu sunt încă spectaculoase, dar voi recunoaște că sunt deja vizibile. Genele sunt mai lungi, mai moi la atingere și puțin mai închise la culoare. Este adevarat ca mai port rimel pe timpul zilei, dar am trecut deja de la un rimel waterproof la unul normal (ceea ce nu este asa usor pe vreme rea) pentru ca genele sa nu imi ingreuneze cand ma demachiez. Vreau să-mi iau timpul necesar pentru a-mi regenera genele. Efectul complet ar trebui să fie vizibil după două luni. Dar știu că pot recomanda acest balsam cu conștiința curată.

De unde pot cumpăra serul pentru YES lashes? Recomandarea noastră

Cel mai simplu mod de a cumpăra produsul este de pe site-ul distribuitorului oficial din țara noastră. Acestea sunt în principal considerente de securitate. Amintiți-vă, balsamul de gene YES lashes este modalitatea de a vă înfrumuseța genele și nu merită riscul de a cumpăra produse cosmetice ineficiente dintr-o sursă nesigură. Acest lucru trebuie luat în considerare și atunci când ne uităm la preț, deoarece include un produs de ultimă generație dezvoltat de specialiști în domeniul lor.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu