Cardiolis, funcționează? Opinii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Capsule Cardiolis este un supliment destinat combaterii hipertensiunii arteriale. Capsulele au fost formulate pentru a ajuta la reglarea hipertensiunii arteriale.

Ce cauzează un atac de cord?

Un atac de cord apare atunci când alimentarea cu sânge a inimii este întreruptă brusc. Această întrerupere duce la deteriorarea mușchiului inimii și la funcționarea incorectă a acestuia. Cu cât alimentarea cu sânge este întreruptă mai mult timp, cu atât mai mulți mușchi sunt afectați și poate apărea stop cardiac.  

Există multe motive pentru care fluxul de sânge către inimă poate fi întrerupt. Principala cauză a atacurilor de cord este boala coronariană (CHD). CHD este o afecțiune cauzată de o substanță grasă numită  colesterol  , care blochează arterele, împiedicând sângele să curgă liber în jurul corpului. Aceste depozite de colesterol pot duce la cheaguri de sânge și pot declanșa un atac de cord , deoarece alimentarea cu sânge a inimii este blocată.  

O altă cauză a atacurilor de cord, deși mai puțin frecventă decât boala coronariană, este consumul de droguri ilegale, cum ar fi cocaina și alte stimulente. Acestea pot determina îngustarea arterelor, ceea ce duce la limitarea fluxului sanguin și la o probabilitate crescută de atac de cord.  

Aportul limitat de oxigen în sânge (hipoxia) este o altă cauză a atacurilor de cord. Lipsa de oxigen în inimă poate duce la deteriorarea țesuturilor și un potențial atac de cord.  

Care sunt simptomele unui atac de cord?

Durerea în piept este cel mai frecvent simptom al unui atac de cord atât la bărbați, cât și la femei. Această durere poate lua mai multe forme, cum ar fi senzația de apăsare în zona pieptului sau o senzație de presiune, greutate sau strângere. Această durere se poate răspândi apoi în alte părți ale corpului, inclusiv la brațe (cel mai adesea umărul stâng), spate, abdomen, gât și maxilar.  

Alte simptome includ transpirație, anxietate severă, amețeli, dificultăți de respirație, tuse, respirație șuierătoare și greață sau vărsături.  

Cardiolis

Cum se tratează un atac de cord?

Dacă bănuiți că aveți un atac de cord, este extrem de important să obțineți ajutor medical de urgență. Sunați la 999 și urmați instrucțiunile consilierului care trimite o ambulanță.  

Dacă sunteți internat la spital cu un atac de cord suspectat, medicii probabil vor efectua teste pentru a determina tipul de atac de cord și cauza acestuia. De aici vor putea explora cele mai bune opțiuni de tratament posibile. Pot fi prescrise medicamente pentru a ajuta la subțierea sângelui și pentru a reduce riscul apariției cheagurilor. În cazuri mai severe, poate fi necesară o intervenție chirurgicală. Aceasta poate include ceea ce se numește  angioplastie coronariană  , în care este introdusă o structură de susținere numită stent pentru a menține artera afectată suficient de largă pentru a funcționa normal. Dacă acest lucru nu este posibil,    poate fi luat în considerare transplantul de bypass coronarian.

Ce pot face pentru a-mi îmbunătăți sănătatea inimii? 

Ca și în cazul mai multor afecțiuni de sănătate, există pași pe care îi puteți lua pentru a vă gestiona factorii de risc și pentru a promova o bună sănătate a inimii. NHS recomandă diverse activități și modificări ale stilului de viață care pot ajuta la prevenirea unui atac de cord.  

O dietă sănătoasă, echilibrată 

Ceea ce mâncăm are un impact uriaș asupra sănătății și bunăstării noastre generale. Încercați să limitați alimentele bogate în grăsimi saturate și alegeți mese neprocesate, gătite în casă, cu multe legume. NHS recomandă dieta mediteraneană pentru sănătatea inimii și include pește, legume, pâine și salată, precum și uleiuri vegetale și vegetale ca înlocuitor pentru produsele de origine animală precum untul. Dacă sunteți predispus la hipertensiune arterială, este recomandată și o dietă săracă în sare. Bea multă apă pe tot parcursul zilei, urmărind cele 6-8 pahare recomandate.  

Ajută să te lași de fumat 

Dacă sunteți fumător, puteți găsi informații detaliate despre cum să vă ajutați să renunțați la fumat pe  site-ul web al NHS  . Renunțarea la fumat nu numai că reduce riscul de boli de inimă, dar reduce și riscul de a dezvolta alte boli grave, inclusiv boli pulmonare, diabet și numeroase tipuri de cancer.  

Rămâi activ 

30 de minute de activitate fizică moderată pe zi au un impact semnificativ asupra bunăstării noastre fizice și psihice. Dacă aveți probleme cu inima, este recomandat să faceți exerciții cu impact redus, cum ar fi mersul pe jos și înotul. Citiți articolul nostru despre  modalități simple de a rămâne activ  pentru sfaturi și inspirație.

Ce este astaCardiolis si pentru ce este?

Capsule antihipertensive Cardiolis este un produs conceput pentru a trata și controla hipertensiunea arterială din organism. Aceste capsule contin ingrediente naturale care au proprietati benefice in reglarea tensiunii arteriale.

Utilizarea prevăzută

Iata o lista cu situatiile in care se recomanda folosirea capsulelor Cardiolis în lupta împotriva hipertensiunii arteriale:

 • Dacă sunteți în căutarea unui mod natural de a controla nivelul hipertensiunii arteriale.
 • În caz de hipertensiune arterială ușoară și moderată, ca o completare a modificărilor stilului de viață și a recomandărilor medicale.
 • Pentru cei care doresc să-și reducă dependența de medicamentele eliberate pe bază de rețetă și aleg o variantă mai naturală.
 • Dacă doriți să mențineți o sănătate cardiovasculară optimă și să preveniți problemele legate de hipertensiune arterială.
 • Ca parte a unei strategii cuprinzătoare de control al factorilor de risc pentru bolile cardiace și vasculare.
 • În situațiile în care doriți să îmbunătățiți circulația sângelui și să aveți grijă de sănătatea vaselor dvs. de sânge.
 • Pentru persoanele care caută opțiuni de suplimentare susținute de ingrediente naturale și cercetări științifice.
Cardiolis

Cum functioneaza Cardiolis?

Capsulele antihipertensive Cardiolis sunt concepute pentru a funcționa complet în reglarea hipertensiunii arteriale. Această formulă unică combină o selecție de ingrediente naturale care au proprietăți benefice pentru sănătatea cardiovasculară. Unele dintre mecanismele de acțiune ale CardioTonus includ:

 • Vasodilatația: Unele ingrediente conținute de Cardiolis au capacitatea de a favoriza relaxarea vaselor de sânge, ceea ce ajută la reducerea rezistenței la fluxul sanguin și, în consecință, la scăderea tensiunii arteriale.
 • Suport pentru inimă: Formula Cardiolis poate ajuta la întărirea inimii prin optimizarea vitezei și a forței contracțiilor inimii. Acest lucru contribuie la un flux sanguin mai eficient și la reducerea presiunii pe pereții arterelor.
 • Reducerea retenției de lichide: Unele ingrediente din Cardiolis pot avea proprietăți diuretice ușoare, ceea ce ajută la reducerea retenției de lichide în organism. Acest lucru poate ajuta la reducerea sarcinii asupra sistemului circulator și poate ajuta la reglarea tensiunii arteriale.
 • Efecte antioxidante: Unele ingrediente din Cardiolis au proprietăți antioxidante care ajută la protejarea celulelor și țesuturilor de deteriorarea oxidativă. Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra sănătății cardiovasculare generale.

Ingredientele Cardiolis (compoziție)

Iată lista ingredientelor capsulelor Cardiolis pentru hipertensiune arterială și efectele acesteia:

 • Extract de păducel: Din cele mai vechi timpuri, are reputația de a fi benefic pentru sistemul cardiovascular. Poate ajuta la dilatarea vaselor de sânge, la îmbunătățirea circulației și la reducerea rezistenței arterelor.
 • Extract de bulb de usturoi: usturoiul conține alicină, un ingredient activ care poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale prin dilatarea arterelor și a vaselor de sânge. De asemenea, poate avea un impact pozitiv asupra nivelului de colesterol și asupra sănătății cardiovasculare generale.
 • Extract de rădăcină de valeriană: Valeriana poate avea un efect calmant asupra sistemului nervos, ajutând la reducerea stresului și a tensiunii. Acest lucru este important deoarece stresul vă poate afecta tensiunea arterială.
 • Riboflavina (vitamina B2): Riboflavina susține metabolismul și buna funcționare a sistemului nervos. De asemenea, joacă un rol în producerea de energie în organism.
 • Extract de vâsc: Vâscul conține flavonoide care pot contribui la relaxarea mușchilor netezi din artere, ceea ce poate duce în cele din urmă la vasodilatație și la scăderea tensiunii arteriale.

Pericole, eficacitate, beneficii ale Cardiolis

Iată o listă cu beneficiile capsulelor Cardiolis în lupta împotriva hipertensiunii arteriale:

 • Reglarea tensiunii arteriale: Capsulele Cardiolis au fost special concepute pentru a ajuta la reglarea și menținerea nivelurilor sănătoase ale tensiunii arteriale.
 • Ingrediente naturale: Formula Cardiolis folosește ingrediente naturale despre care s-a demonstrat că au potențiale beneficii pentru sănătatea cardiovasculară.
 • Abordare cuprinzătoare: combinația de ingrediente Cardiolis abordează diverse aspecte ale sănătății cardiovasculare, inclusiv circulația, relaxarea vaselor de sânge și funcția inimii.
 • Sprijin pe termen lung: pot fi utilizate ca parte a îngrijirii pe termen lung pentru a vă menține tensiunea arterială la un nivel sănătos.
 • Reducerea riscului: ajutând la menținerea tensiunii arteriale adecvate, Cardiolis poate ajuta la reducerea riscului de boli cardiovasculare, cum ar fi accidente vasculare cerebrale și atacuri de cord.
 • Efecte complementare: Poate fi utilizat împreună cu recomandările medicale și modificările stilului de viață pentru a obține un control optim al tensiunii arteriale.
 • Posibile beneficii suplimentare: Unele ingrediente, cum ar fi usturoiul și păducelul, pot avea, de asemenea, un impact pozitiv asupra sănătății și bunăstării generale.
 • Supliment acceptat: capsulele Cardiolis pot fi o opțiune convenabilă, susținută de cercetări pentru persoanele care doresc să-și suplimenteze abordarea pentru tratarea hipertensiunii arteriale.
 • Calitate garantată: Atunci când cumpără de pe site-ul oficial al producătorului, utilizatorii pot fi mai siguri de autenticitatea și calitatea produsului.

Cum se folosește, cum se ia

Instructiuni de folosire:

 • Mod de administrare: Se recomandă administrarea a 1 capsulă Cardiolis o dată pe zi. Urmați recomandările de dozare de pe ambalaj.
 • Cu alimente: Capsulele trebuie luate în timpul sau după masă. Acest lucru poate ajuta la reducerea posibilelor tulburări de stomac și la îmbunătățirea absorbției nutrienților.
 • Consumul de lichide: Capsula trebuie înghițită întreagă cu o cantitate adecvată de apă. Acest lucru va facilita dizolvarea corectă a capsulei în stomac și va îmbunătăți absorbția ingredientelor.
 • Regularitate: Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă să luați capsule Cardiolis la aceeași oră în fiecare zi.
Cardiolis

Rezultatul utilizării Cardiolis

Iată o listă cu posibilele rezultate ale utilizării Cardiolis :

 • Normalizarea tensiunii arteriale: Cardiolis poate ajuta la stabilizarea tensiunii arteriale, scăzând-o la un nivel sănătos.
 • Bunăstare generală îmbunătățită: prin sprijinirea sănătății cardiovasculare, Cardiolis poate duce la o bunăstare generală îmbunătățită.
 • Circulație îmbunătățită: ingredientele Cardiolis pot ajuta la dilatarea vaselor de sânge și la îmbunătățirea fluxului sanguin, ceea ce afectează pozitiv circulația.
 • Risc redus de complicații: menținerea tensiunii arteriale normale poate reduce riscul de a dezvolta boli de inimă, accident vascular cerebral și alte complicații.
 • Relaxare: Unele ingrediente pot avea un efect calmant asupra sistemului nervos, ajutând la reducerea stresului și a tensiunii.
 • Susține sănătatea inimii: Cardiolis poate întări mușchiul inimii și poate menține un ritm cardiac regulat.
 • Posibile beneficii generale: Unele ingrediente din Cardiolis , cum ar fi antioxidanții, pot avea un efect pozitiv asupra sănătății generale.
 • Calitatea vieții îmbunătățită: menținerea tensiunii arteriale și a sănătății inimii în stare bună poate contribui la o calitate generală mai bună a vieții.
 • Reducerea dependenței de medicamente: în unele cazuri, controlul corespunzător al tensiunii arteriale poate ajuta la reducerea nevoii de medicamente.
 • Cardio A, Cardio Life, Lipofix

Iată câteva opinii și comentarii de la utilizatori reali de pe forumuri

„M-am luptat cu hipertensiunea arterială de mult timp, ceea ce m-a îngrijorat foarte mult. Am început să iau capsule Cardiolis așa cum mi-a recomandat medicul meu. După câteva săptămâni de utilizare, am observat că tensiunea arterială a rămas mai stabilă și într-un interval mai sănătos. De asemenea, am simțit o îmbunătățire a nivelului meu de energie și a bunăstării generale. Mă bucur că am găsit un produs care mă ajută să am grijă de sănătatea mea cardiovasculară la vârsta mea.”

„Bună ziua tuturor, mă numesc Alejandro, am 35 de ani și lucrez ca macarager. Meseria mea necesită efort fizic și uneori îmi fac griji cum îmi va afecta sănătatea. Am decis să încerc capsulele Cardiolis pentru a-mi ține tensiunea sub control și pentru a avea grijă de inima mea. De când le-am luat, am observat că mă simt mai energică în timpul zilei și tensiunea mea rămâne la un nivel normal. Este o ușurare să știu că, muncind din greu, fac ceva bun pentru sănătatea mea”.

Cardiolis Price, Amazon, site-ul oficial al producătorului – reducere, de unde să cumpăr

Costul produsului Cardiolis este în prezent redus, producătorul oferind o reducere de 50%. Pentru a plasa o comandă, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al producătorului. Nu este necesar să utilizați un cod promoțional. Pur și simplu finalizați comanda online pe site și un reprezentant vă va contacta pentru a confirma detaliile. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse disponibile la acest preț redus este limitat deoarece aceasta este o ofertă temporară. Plata se va face dupa primirea produsului.

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu