Promicil – Funcționează? Recenzii negative, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Promicil este o crema 100% naturala,  creata cu scopul specific de combatere a piciorului de atlet . Vorbim despre o pacoste care afectează multe persoane și care, în unele cazuri extreme, poate deveni extrem de handicapată din mai multe motive.

Putem găsi diverse remedii în circulație, dar din păcate multe dintre ele se dovedesc a fi ineficiente, sau cel puțin cu efect puțin vizibil.

Pe de altă parte, alții pot bloca rapid dezvoltarea problemei, iar printre ei putem găsi Promicil .

Deci, în următoarele rânduri, vom vedea împreună care sunt  principalele caracteristici ale produsului, ingredientele, părerile și recenziile celor care îl folosesc deja,  unde și cum să-l cumpere, prețul și tot ce aveți nevoie. să știe despre asta.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Promicil

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Ce este piciorul de atlet?

Piciorul atletului este o infecție fungică (fungică) comună. Piciorul atletului este o formă de micoză. Tinea pedis este un alt nume pentru piciorul unui atlet. Tinea este un alt nume pentru pecingine și pedis înseamnă picior sau picioare. Piciorul atletului provoacă o mâncărime, arsură, erupție cutanată pe pielea unuia sau ambelor picioare. Piciorul atletului apare cel mai adesea între degetele de la picioare, dar poate afecta și vârfurile picioarelor, tălpile picioarelor și călcâiele.

Cu această infecție, pielea poate deveni solzoasă și crăpată sau poate dezvolta vezicule. Uneori și picioarele tale miros urât.

Cum arată piciorul unui atlet?

Piciorul atletului poate afecta pielea dintre degete, tălpile picioarelor, vârfurile picioarelor, marginile picioarelor și călcâiele. Pielea ta poate arăta iritată (roșu, violet, gri sau alb), solzoasă sau fulgidă.

Cine este acesta afectat?

Piciorul atletului atinge pe toată lumea. Cu toate acestea, cel mai adesea afectează bărbații și persoanele cu vârsta peste 60 de ani. Este mai probabil să dezvoltați un picior de atlet dacă aveți:

 • Diabet.
 • Obezitatea.
 • Sistem imunitar slăbit.
 • Leziuni tisulare sau răni la nivelul picioarelor.

Ce este Promicil

Promicil  este o  crema complet naturala  care poate fi aplicata atat pe picioare, cat si pe maini, dar datorita anumitor proprietati poate fi folosita si ca tratament de infrumusetare. Completează tratamentele recomandate pentru micoză, miros neplăcut, mâncărime, deshidratare a pielii, uscăciune și alte probleme enervante. Produsul catifelează pielea, dar și unghiile deteriorate, datorită acțiunii profunde a ingredientelor active conținute în acesta.

Promicil este capabil să oprească sporii ciupercii, reducând semnificativ zona celulelor infectate și chiar capacitatea de a multiplica infecția. Toate  acestea vor duce la eliminarea completă a ciupercii. Amintiți-vă că onicomicoza pe termen lung și netratată poate duce la consecințe care nu trebuie subestimate, inclusiv reacții alergice, slăbirea sistemului imunitar și multe alte complicații.

Inițial, problema se manifestă prin crăpare, mâncărime, transpirație excesivă și miros urât. După scurt timp pot apărea însă primele crăpături, unghii galbene extrem de dureroase și disconfort sever la mers. În sfârșit,  în ultima etapă, pot apărea fisuri adânci,  dureri foarte severe și  chiar pierderea unghiilor.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Ingrediente ale cremei antifungice Promicil :

Promicil

După cum era de așteptat, Promicil folosește numai ingrediente naturale. Mai jos este o listă cu activitățile relevante raportate de site-ul oficial al produsului:

 • Castoreum cu extract de mumijo:   actiunea acestor ingrediente are ca scop favorizarea distrugerii ciupercii prin dezinfectare profunda. În plus, ele sunt capabile să elimine mâncărimea, accelerând procesul de vindecare a posibilelor răni și crăpături dureroase.
 • Extract de frunze de Aloe Vera cu extract de scoarță de mesteacăn:   Aceste două extracte împiedică dezvoltarea microflorei patogene. În practică, acestea hrănesc și hidratează pielea, calmează transpirația excesivă și mirosurile neplăcute rezultate.
 • Ulei de Monarda și Extract de Calendula:   Aceste două elemente sunt capabile să creeze o peliculă protectoare care previne creșterea bacteriilor și, de asemenea, întărește placa unghiei.
 • Kanoe Propolis:   ingredientul ajută la normalizarea funcționării sistemului imunitar, îmbunătățind și starea pielii.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Beneficiile cremei Promicil :

Care sunt avantajele reale ale Promicil ? Datorită utilizării zilnice a cremei, va fi posibilă restabilirea funcțiilor corespunzătoare ale pielii picioarelor și unghiilor.

Prin urmare, Promicil susține  bunăstarea, echilibrul pH-ului pielii, sănătatea, barierele de protecție,  circulația și microcirculația. Rezumând efectele cremei, putem raporta modul în care este revigorantă, liniștitoare și catifelată. Dar cum să-l folosești?

Utilizarea acestuia necesită câteva măsuri de precauție simple necesare pentru ca produsul să își îndeplinească funcția în cel mai bun mod posibil. Trebuie să ne amintim că Promicil trebuie aplicat pe piele sau pe unghii. Absorbția unguentului începe aproape imediat și poate acționa imediat în straturile mai profunde ale țesuturilor. Acționând la nivel celular,  infecția fungică va fi mai întâi încetinită și apoi eliminată.

Din aceste motive aplicarea cremei trebuie repetată la o anumită frecvență pentru a crește rezistența la infecțiile cauzate de micoză. Cu toate acestea, este necesar un singur ciclu pentru întreținere. În detaliu, producătorul cremei recomandă utilizarea acesteia cel puțin o dată pe lună, aplicând-o seara înainte de culcare, conform acestor instrucțiuni simple:

 • Spălați-vă bine și uscați picioarele frecându-le cu un prosop moale.
 • Strângeți o cantitate mică de produs din sticlă.
 • Aplicați Promicil pe toate picioarele, având grijă să ajungeți și la interiorul degetelor de la picioare.
 • Masați ușor până când produsul este complet absorbit.

Deoarece crema se absoarbe foarte repede, nu este nevoie să clătiți picioarele.

Promicil

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Recenzii si pareri ale celor care au incercat crema Promicil :

Pe web, putem găsi un număr mare  de opinii despre Promicil , atât pe rețelele de socializare, cât și pe forumuri dedicate sănătății în general. Pentru a publica aceste recenzii, găsim fără discernământ bărbați și femei de toate vârstele, inclusiv sportivi.

Aceștia din urmă sunt deosebit de vulnerabili la acest tip de problemă din cauza transpirației abundente a picioarelor. În orice caz, aceste opinii  par a fi pozitive,  cu unele excepții valabile și fiziologice.

Inutil să spun că  unul dintre cele mai apreciate aspecte ale Promicil  este compoziția sa complet naturală, care vă permite să aplicați produsul fără să vă faceți griji cu privire la contraindicații și efecte secundare. Mulți utilizatori sunt, de asemenea, deosebit de mulțumiți de viteza cremei.

În plus, conform declarației,  Promicil este capabil să contracareze bacteriile patogene prin prevenirea re-creșterii acestora.

In plus, unguentul este capabil sa calmeze inflamatiile picioarelor si unghiilor, dar si mancarimile pielii, eliminand astfel mirosurile neplacute tipice. În cele din urmă, Promicil  promovează vindecarea rănilor prin întărirea rezistenței pielii. În concluzie, se poate spune că utilizatorii cremei confirmă promisiunile făcute de producător.

De unde să-l cumpăr și care este prețul:

Promicil  nu poate fi achiziționat din niciun magazin fizic sau farmacie internă, cu atât mai puțin magazine online sau cele mai cunoscute platforme de tranzacționare precum Amazon sau Ebay. Pentru a justifica această alegere de către producător, afirmăm că în acest fel are capacitatea de a controla distribuția, fiind siguri că orice alt produs oferit pe diferite canale nu este altceva decât un contrafăcut cu ingrediente de proveniență dubioasă.

În ceea ce privește prețul cremei, merită întotdeauna să-l știi pe site-ul oficial. Acest lucru se datorează faptului că se poate schimba în timp. Cu toate acestea, o reducere substanțială de 50% este disponibilă pentru o perioadă foarte scurtă de timp  . O oportunitate foarte bună de a rezolva o problemă foarte urâtă.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Website | + posts

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu