Prostovit – funcționează? Fraudă? Recenzii, forum, farmacie, preț, de unde să cumpăr

Prostovit  – este un produs de înaltă calitate care vă permite să scăpați rapid și în siguranță de prostatita acută și cronică . Prostovit este produs sub formă de concentrat lichid și constă din ingrediente 100% naturale. 1 flacon conține 30 ml de produs. Produsul este destinat uzului casnic – nu este nevoie de asistenta de specialitate. Concentratul a trecut testele de laborator și clinice, și-a dovedit avantajele și a primit un certificat de conformitate de înaltă calitate. Producătorul acestui produs primește în mod regulat doar feedback pozitiv.


Simptomele prostatitei

Pentru orice tip de prostatită care provoacă simptome, multe simptome sunt cauzate de contracțiile musculare la nivelul vezicii urinare și abdomenului, în special în scrot și anus (perineu). Există durere în perineu, spate inferioară și, adesea, în penis și testicule. Există adesea o nevoie puternică și puternică de a urina, iar urinarea poate fi dureroasă sau poate provoca o senzație de arsură. Erecția sau ejacularea pot fi dificile și chiar dureroase. Este posibil să deveniți constipați și dureroși când treceți la scaun.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Prostovit

În prostatita bacteriană acută, simptomele sunt de obicei mai severe. Unele simptome sunt deosebit de frecvente aici, inclusiv cum ar fi febră și frisoane, dificultăți la urinare și  sânge în urină  . Prostatita bacteriană poate duce la acumularea de puroi (abces) în prostată sau la inflamarea  epididimului  (epididimita).


Diagnosticul prostatitei

  • Examen medical
  • Test de urină și urocultură

Diagnosticul de prostatita se bazează de obicei pe simptome, un examen fizic și rezultatele  unui test de urină  și  a unei culturi de urină  . La un examen rectal, prostata poate fi umflată și dureroasă la atingere, în special la bărbații cu prostatita bacteriană acută. Probele de urină sunt colectate pentru analiză și cultură și, în unele cazuri, lichidul excretat din penis în timpul masajului de prostată.

Dacă testul de urină arată celule albe din sânge, înseamnă inflamație, dacă bacterii, infecție. Uroculturile pot fi folosite pentru a detecta infecțiile bacteriene la nivelul tractului urinar. Pe de altă parte, dacă infecția se găsește în cultura lichidului prostatic, prostata este în mod clar cauza infecției. Dacă prostatita nu este cauzată de o infecție bacteriană, uroculturile nu vor prezenta infecție.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Ce sintaxă conține Prostovit

Particularitatea și avantajul acestui produs este că conține doar substanțe naturale: extract de plantă de gotu kola, tulpină de ilucină , semințe de dovleac, frunze de urzică și seleniu . Împreună, aceste ingrediente fac următoarele

  • Oprește inflamația glandei prostatei.
  • Elimină durerea și arsurile care apar la urinare cu prostatita.
  • Menține puterea normală.
  • Normalizați temperatura generală a corpului.
  • Preveniți dezvoltarea infertilității.
  • Detoxifierea organismului.
  • Prevenirea dezvoltării adenomului de prostată.

Mijloacele sunt bine tolerate și toate proprietățile depășesc analogii. În timpul tratamentului cu concentrat Prostovit , nu este necesară utilizarea de antibiotice suplimentare, medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, antispastice și hormonale.

Instructiuni: Cum se foloseste?

Regulile de utilizare a produsului sunt specificate în instrucțiunile atașate produsului. Pentru a face 1 porție din soluție, adăugați 20 de picături de concentrat lichid la 100 ml de apă plată, amestecați și beți. Suplimentul trebuie luat de două ori pe zi – dimineața și seara, pe stomacul gol, la intervale regulate. Durata tratamentului este de 1 lună.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Prostovit

Cum funcționează?

Suplimentul inhibă creșterea și reproducerea microflorei patogene care provoacă inflamarea prostatei. Elimină senzațiile dureroase care apar la urinare la bărbații cu prostatită. Produsul normalizează fluxul de urină, care este excretat în flux complet, nu în picături, ca în cazul prostatitei. Suplimentul menține structura glandei prostatei și previne formarea adenomului . Concentratul susține funcțiile reproductive și sexuale masculine.

Utilizarea prevăzută

Prostovit este destinat pentru tratamentul prostatitei acute și cronice. Produsul este destinat îngrijirii la domiciliu. Concentratul este destinat a fi utilizat în locul produselor farmaceutice, masaj de prostată – dacă aceste metode nu aduc rezultate pozitive sau sunt contraindicate. Produsul poate fi folosit de bărbați în vârstă.

Contraindicații

Principala contraindicație pentru administrarea medicamentului este o reacție alergică la componentele sale. Produsul nu trebuie utilizat de către bărbații care suferă de cancer, boli autoimune severe și inflamatorii. Nu se recomanda utilizarea concentratului in fazele incipiente ale recuperarii postoperatorii, in prezenta unui stimulator cardiac, in cazul adenomului de prostata.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Prostovit

Întrebări frecvente

Prostovit are efecte secundare?

Conform datelor noastre și recenziilor clienților, dacă urmați indicațiile și contraindicațiile, Prostovit nu are efecte secundare evidente.

Unde pot găsi site-ul web oficial Prostovit?

Producătorul și site-ul oficial al Prostovit sunt disponibile la linkul de mai jos. Click pe banner aici pe site.

Pot cumpăra Prostovit la o farmacie?

Din nefericire nu. Produsele originale pot fi achiziționate doar de pe site-ul producătorului, acesta fiind singurul distribuitor autorizat.

Cum pot comanda Prostovit?

Pentru a plasa o comandă, tot ce trebuie să faceți este să completați formularul oficial, să furnizați numele, prenumele și numărul de telefon mobil.

>>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu