Softisenil, înșelătorie? Pareri negative, Forum, Farmacie, Pret, De unde cumpar

Softisenil este o cremă antifungică pentru picioare care ajută la combaterea eficientă a infecțiilor fungice. Crema a fost special dezvoltată pentru tratamentul piciorului de atlet și oferă o ușurare rapidă și de lungă durată.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Ce este micoza fungoide?

Limfomul cutanat cu celule T sau limfomul cutanat cu celule T, o formă de limfom non-Hodgkin, este un tip de cancer de sânge. Micoza fungoide rămâne cea mai comună formă de limfom cutanat cu celule T. Celulele T, cunoscute și sub numele de limfocite, sunt un tip de globule albe care joacă un rol cheie în imunitate. Aceste celule devin maligne, provocând limfoame cu celule T. Prin urmare, granulomul fungic poate fi considerat și un cancer al sistemului imunitar. Acesta este altfel numit granulom granulomatos.

Micoza fungoide, care este  un limfom cutanat  , atacă pielea, provocând leziuni. Deși pielea este implicată, aceasta nu este malignă în sine, ci este deteriorată.

Aceasta este o formă rară de limfom cutanat cu celule T. Granuloamele fungice atacă pielea, provocând plăci și noduli formați din limfocite. În stadii avansate, boala se răspândește la ganglionii limfatici și la alte părți ale corpului.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Verificați: Dr. Merritz , Fungent

Care sunt simptomele micozei fungoide?

Semnele și simptomele cauzate de micoza fungoide sunt împărțite în patru etape și anume:

 • Scena 1
 • Etapa 2
 • Etapa 3
 • Etapa 4

Etapa 1 –  Aceasta este etapa inițială în care granulomul fungic provoacă primul simptom al bolii, care este prurit generalizat sau prurit. Aceasta este însoțită de durere în zonele afectate ale pielii. Pe pielea trunchiului și a membrelor apar pete eritematoase, care pot fi confundate cu alte leziuni ale pielii, cum ar fi  psoriazisul  ,  eczema  , lichenul plan etc. De asemenea, oamenii au dificultăți în a adormi și a rămâne adormit.

Etapa 2 –  Această etapă este altfel cunoscută sub denumirea de stadiul plăcii sau stadiul de infiltrare. Plăcile de piele sunt roșii-albăstrui și rotunde sau ovale. Ele încep ca leziuni mici și ridicate, dar în timp tind să se mărească și să se îmbine, creând leziuni mărite care seamănă cu dermatita exfoliativă. Pielea de pe fese este afectată.

Etapa 3 –  Acesta este stadiul canceros sau fungic în care se dezvoltă umflături pe piele. Aceste tumori sunt lobulate și seamănă cu ciupercile. Aceste tumori devin ulcerate. Acestea variază în culori de la albăstrui la maro-roșcat și variază de la 0,5 inci la 6 inci în diametru. În această etapă, celulele limfoide pătrund în straturile superioare și inferioare ale pielii și provoacă necroză.

Etapa 4 –  În această etapă, leziunile încep să se răspândească în tot corpul, afectând organe interne precum inima, creierul, ficatul etc. Persoana afectată se simte rău și slăbită. Semnele și simptomele granulomului fungic în acest stadiu includ disfagie, febră, scădere în greutate,  anemie  , ulcerații intestinale, tuse, mărirea ficatului și  a splinei  , pierderea vederii, dureri oculare etc.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Ce este Softisenil și pentru ce este?

Softisenil este un produs sub formă de cremă, care a fost dezvoltat pentru a combate eficient ciuperca piciorului. Această cremă antifungică are o formulă specializată care ajută la eliminarea și prevenirea creșterii ciupercilor, ameliorând simptomele asociate precum mâncărimea, roșeața și descuamarea pielii.

Crema Softisenil conține ingrediente active, naturale, cunoscute pentru proprietățile lor antifungice, inclusiv agenți precum acidul undecilenic și extractul de arbore de ceai. Aceste ingrediente lucrează sinergic pentru a lupta eficient cu ciupercile, țintind sursa problemei și promovând sănătatea pielii.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Utilizarea prevăzută

Crema fungicidă este recomandată a fi utilizată în următoarele cazuri:

 • Infecții fungice ale picioarelor, cum ar fi piciorul de atlet, care se caracterizează prin mâncărime, roșeață, exfoliere și/sau crăpare a pielii de pe picioare.
 • Infecții fungice ale spațiilor dintre degetele de la picioare, cunoscute și sub numele de intertrigo interdigital.
 • Ciuperca unghiilor, cum ar fi ciuperca unghiilor, care provoacă decolorarea, îngroșarea, fragilitatea și delaminarea unghiilor.
 • Alte tipuri de infecții fungice ale pielii picioarelor, cauzate de diferite specii de ciuperci.

Cum acționează Softisenil?

Crema Softisenil funcționează eficient și specific în tratamentul infecțiilor fungice ale picioarelor. Formula sa unică conține ingrediente active care au proprietăți antifungice și ajută direct la combaterea ciupercilor.

Când este aplicată pe pielea afectată, crema Softisenil pătrunde în straturile superficiale ale pielii și atacă direct sursa infecției. Ingredientele active precum acidul undecilenic și extractul de arbore de ceai lucrează împreună pentru a inhiba creșterea fungică, pentru a distruge celulele fungice și pentru a preveni proliferarea acestora.

În plus, crema Softisenil ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute asociate cu infecțiile fungice, cum ar fi mâncărimea, roșeața și descuamarea pielii. Consistența sa non-grasă facilitează absorbția rapidă și profundă, permițând o aplicare convenabilă și convenabilă.

In concluzie, crema Softisenil combate eficient piciorul de atlet prin combaterea infectiei, ameliorarea simptomelor si contribuind la refacerea sanatatii pielii afectate.

Ingrediente pentru ciuperci (compoziție)

 1. Acid undecilenic : a fost folosit în mod tradițional ca antifungic și se crede că are proprietăți antifungice, ajutând la inhibarea creșterii ciupercilor și a drojdiilor. Mai multe informații pot fi găsite în studiul intitulat „Acid undecilenic ca tratament pentru dermatofitoze: mecanism de acțiune, eficacitate și toxicitate” publicat în revista Mycopathologia.
 2. Extract de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia): Uleiul de arbore de ceai a fost studiat pentru proprietățile sale antifungice și se crede că are un efect inhibitor asupra creșterii diferitelor tipuri de ciuperci. Poate doriți să consultați studiul „Activitatea antifungică a componentelor uleiului de Melaleuca alternifolia (arbore de ceai)” publicat în Journal of Applied Microbiology.
 3. Clorura de benzalconiu : Acest compus este folosit ca conservant și antimicrobian și se crede că are efecte antifungice prin distrugerea membranelor celulare fungice. Un studiu interesant în acest sens este „Activitatea antifungică a compusului cuaternar de amoniu clorură de benzildimetildodecilamoniu” publicat în Journal of Antimicrobial Chemotherapy (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8240986/).
 4. Ulei de lavandă : Proprietățile sale antifungice au fost studiate și se crede că are un efect inhibitor asupra unor specii de ciuperci. Pentru mai multe informații, consultați studiul intitulat „Activitatea antifungică a uleiului de lavandă împotriva speciilor de Candida, Aspergillus și Dermatophyte”, publicat în Journal of Medical Microbiology.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Cum se folosește, cum se ia

Pentru a utiliza în mod corespunzător crema Softisenil pentru tratamentul infecțiilor fungice ale picioarelor, puteți urma instrucțiunile de mai jos:

 1. Spălați-vă picioarele: Începeți prin a vă spăla picioarele cu apă caldă și săpun delicat. Înainte de a aplica crema, nu uitați să le uscați complet cu un prosop.
 2. Mod de utilizare: Aplicați un strat subțire de cremă Softisenil pe toată suprafața piciorului, amintindu-vă să-i acoperiți părțile interioare și exterioare. Puteți folosi suficient pentru a acoperi întreaga zonă afectată.
 3. Masați crema: Masați-o ușor în pielea picioarelor, masând ușor pentru a permite ca crema să se absoarbă în piele. Se recomanda efectuarea acestui masaj timp de aproximativ 1-2 minute.
 4. Absorbție: Înainte de a vă pune șosete sau pantofi, așteptați câteva minute pentru ca crema să se absoarbă complet în piele. Acest lucru durează de obicei 1 până la 2 minute.
 5. Repetați tratamentul: repetați acest proces în fiecare seară înainte de a merge la culcare pentru o perioadă de 30 până la 35 de zile. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să fii consecvent și să urmezi recomandările.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Rezultatul utilizării Softisenil

Crema fungicidă poate oferi o serie de rezultate benefice atunci când este utilizată pentru a trata infecțiile fungice ale picioarelor. Mai jos este o listă de posibile rezultate:

 1. Eliminarea ciupercilor: Softisenil a fost special dezvoltat pentru a combate infecțiile fungice ale picioarelor. Utilizarea sa regulată și continuă poate ajuta la eliminarea ciupercilor responsabile de infecție.
 2. Ameliorarea simptomelor: Softisenil poate ameliora simptomele neplăcute asociate cu piciorul atletului, cum ar fi mâncărime, roșeață, exfoliere și miros neplăcut. Poate oferi ușurare și îmbunătăți aspectul general al pielii afectate.
 3. Aspect îmbunătățit al pielii: Utilizarea continuă a Softisenil poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii afectate de o infecție fungică. Poate ajuta la restabilirea texturii și culorii naturale a pielii pentru un aspect mai sănătos.
 4. Prevenirea recidivei: Pe lângă tratarea infecției actuale, Softisenil poate ajuta la prevenirea recidivei infecțiilor fungice în viitor. Utilizarea regulată poate întări pielea și poate crea un mediu mai puțin favorabil creșterii fungice.
 5. Senzație de picioare sănătoase: După finalizarea tratamentului cu Softisenil , puteți experimenta senzația de picioare mai sănătoase. Eliminarea unei infecții fungice vă poate menține picioarele proaspete și bine.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

Iată câteva recenzii și comentarii de la utilizatori reali

„Am încercat mai multe produse, dar nu am obținut rezultate satisfăcătoare. Cu toate acestea, de când am început să folosesc crema Softisenil , experiența mea s-a schimbat complet. Acest produs s-a dovedit a fi adevărata soluție pentru problemele mele cu ciuperca piciorului. Consistența delicată a cremei și mirosul plăcut fac aplicarea acesteia plăcută. După săptămâni de utilizare consecventă, am observat o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii și o reducere vizibilă a mâncărimii și roșeață. Softisenil s-a dovedit a fi eficient în cazul meu și îl recomand tuturor celor care se luptă cu piciorul de atlet. În sfârșit pot să-mi iau rămas bun de la problemele fungice și să mă bucur de picioare sănătoase, fără disconfort!”

Iată câteva opinii și comentarii reale

„Am încercat diferite produse, dar nu am obținut rezultate de durată. Atunci am descoperit crema Softisenil si sunt extrem de impresionata de rezultate. Consistența moale și cu absorbție rapidă a cremei face aplicarea acesteia ușoară și confortabilă. De când folosesc Softisenil, am observat o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii mele. Mâncărimea și roșeața s-au redus semnificativ. Acum pot purta pantofi deschiși fără să-mi fac griji pentru aspectul picioarelor mele. Sunt foarte recunoscător că am găsit Fungent și l-aș recomanda tuturor celor care se luptă cu piciorul de atlet.”

Softisenil , pret, site-ul oficial al producatorului – reducere

Softisenil, acum la preț redus, este o ofertă specială oferită de producător. Producătorul oferă o reducere de 50% la produs. Pentru a plasa o comandă, pur și simplu accesați site-ul oficial al producătorului și completați formularul de comandă online. Managerul vă va contacta pentru a finaliza procesul. Vă rugăm să rețineți că numărul de produse oferite este limitat, iar promoția este temporară. Metoda de plata se face la primirea produsului. Nu este necesar un cod promoțional.

>>>-50% Pret – Site Oficial<<<<

 | Website

Sunt redactorul-șef al acestui site web de sănătate, slăbire, fitness și dietă. De asemenea, sunt antrenor personal și dietetician profesionist și am mulți ani de experiență în acest domeniu. Sunt pasionat de un stil de viață sănătos și de impactul acestuia asupra sănătății și bunăstării, iar scopul meu este să împărtășesc aceste cunoștințe și să ajut oamenii pe drumul lor către un corp și o minte sănătoasă. Sunt pasionat de acest domeniu și sunt apreciat pentru cunoștințele și experiența mea. Îmi place să-mi împărtășesc ideile și sfaturile pentru a-i ajuta pe alții să urmărească sănătatea și fericirea.

Lasă un comentariu